Itella Logistiikalle laatu- ja ympäristösertifikaatteja Suomessa ja Norjassa

29.01.2010

Itella Logistiikka on laajentanut laadunhallinta- ja ympäristöjärjestelmiään uusiin toimipisteisiin Suomessa ja Norjassa.

Suomessa ISO 9001- ja ISO 14001-sertifikaatit on myönnetty Kotkan, Vantaan Voutilan ja Orimattilan Pennalan palveluvarastoille sekä Tuusulassa toimiville rahti- ja huolintatoiminnoille.

Norjassa ISO 9001-sertifikaatti on myönnetty Stavangerin terminaalille ja ISO 14001-sertifikaatti koko Norjan tytäryhtiölle.

- Itella Logistiikka on sitoutunut jatkuvaan ja määrätietoiseen laadun ja ympäristöasioiden kehittämiseen asiakkaidemme ja sidosryhmiemme odotukset huomioon ottaen. Jatkamme tänä vuonna yksiköidemme sertifiointia. Pitkän tähtäimen tavoitteenamme on sertifioida kaikki yksikkömme kotimarkkina-alueellamme, Itella Logistiikan kehitysjohtaja Kristian von Bonsdorff toteaa.

Aiemmin laatu- ja ympäristösertifikaatit on myönnetty Espoon Juvanmalmin palveluvarastolle ja Vantaan Logistiikkakeskuksen lajittelu- ja terminaalitoiminnoille. Ruotsissa Itella Logistiikalle on myönnetty ISO 14001 -ympäristösertifikaatti ja Venäjällä ItellaNLC:lle ISO 9001-laatusertifikaatti.

Lisätietoja tiedotusvälineille:
Kristian von Bonsdorff, Development Director, Itella Logistiikka, puh. 0400 348 580

Itellaan liittyvää kuvamateriaalia on saatavissa konsernin nettisivujen Media-osiosta (Kuvapalvelu ja logot): www.itella.fi/media.

Itella Logistiikka
Itella-konserniin kuuluva Itella Logistiikka tukee ja kehittää asiakasyritystensä liiketoimintaa tarjoamalla palveluita rahtiin ja huolintaan, kuljetuksiin ja jakeluihin, varastointiin sekä sopimuslogistiikan kokonaisratkaisuihin. Itella Logistiikan liikevaihto vuonna 2008 oli 813 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa työskentelee noin 10 000 henkilöä kahdeksassa maassa (Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja, Latvia, Liettua, Viro ja Venäjä). www.itella.fi/logistiikka