Itella Logistiikalla laatu- ja ympäristösertifikaatit jo kuudessa maassa

21.12.2010

Itella Logistiikka on laajentanut laadunhallinta- ja ympäristöjärjestelmiään uusiin toimipisteisiin kolmessa toimintamaassaan. Kaikkiaan Itella Logistiikan saamat laatu- ja ympäristösertifikaatit kattavat nyt 27 toimipistettä kuudessa eri maassa: Suomessa, Norjassa, Tanskassa, Virossa, Latviassa ja Venäjällä.

Tuoreimmassa auditoinnissa sertifioitiin (ISO 9001 ja ISO 14001) seuraavat Itella Logistiikan toimipisteet:

Lisäksi Venäjällä uusina toimipisteinä ISO 9001 -laatusertifikaatin piirissä ovat Moskovan alueella sijaitseva Chernaya Gryazin palveluvarasto ja Pietarissa sijaitseva Shusharyn palveluvarasto.

- Laatu- ja ympäristökysymysten huomioiminen on meille yhä kiinteämpi osa toimintaamme ja asiakkaillemme tuotettua palvelua. Olemme sitoutuneet siihen, että jokaisessa kahdeksassa toimintamaassamme on laatu- ja ympäristösertifikaatti 2011 loppuun mennessä, Itella Logistiikan kehitysjohtaja Kristian von Bonsdorff kertoo.

Tiedot Itella Logistiikan kaikista sertifioiduista toimipisteistä löytyvät Itellan nettisivuilta: http://www.itella.fi/liiketoiminta-alueet/logistiikka/sertifikaatit.html

Lisätietoja tiedotusvälineille:
Kristian von Bonsdorff, Development Director, Itella Logistiikka, puh. 0400 348 580

Itellaan liittyvää kuvamateriaalia on saatavissa konsernin nettisivujen Media-osiosta (Kuvapalvelu ja logot): www.itella.fi/media.

Itella Logistiikka
Itella-konserniin kuuluva Itella Logistiikka tukee ja kehittää asiakasyritystensä liiketoimintaa tarjoamalla palveluita rahtiin ja huolintaan, kuljetuksiin ja jakeluihin, varastointiin sekä sopimuslogistiikan kokonaisratkaisuihin. Itella Logistiikan liikevaihto vuonna 2009 oli 714 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa työskentelee noin 10 000 henkilöä kahdeksassa maassa (Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja, Latvia, Liettua, Viro ja Venäjä). www.itella.fi/logistiikka