Itella Informationin webinar 16.6.2010: Haluatko tehostaa taloushallinnon prosessejasi?

07.06.2010

Itella Information järjestää Online tapahtuman verkossa 16.6.2010 - Rekisteröidy webinariin ja kuulet kattavan 16 maan verkkolaskututkimuksemme avainlöydöt

Itella Information järjestää online webinarin keskiviikkona 16.6.2010. Webinar on verkossa tapahtuva seminaari, johon pystyt osallistumaan kätevästi verkkoyhteyden ja kuulokkeiden avulla. Kerromme kattavan 16 maan verkkolaskututkimuksemme tuloksia ja avainlöytöjä. Tutkimuksessa haastateltiin 14 000 kuluttajaa ja yrityksissä laskutuksesta päättävää henkilöä 16 maassa. Webinarin kieli on englanti.

Aika: Keskiviikko 16. kesäkuuta 2010, klo 12.00-13.00

Aihe: E-invoicing: Take the Paper out of the Picture - Optimize your Purchase to Pay Processes through efficient e-invoicing

Haluatko tehostaa taloushallinnon prosessejasi? - Mikset aloittaisi jättämällä paperin pois hankinnasta maksuun-ketjussa ja maksimoimalla laskutusprosessiesi tehokkuuden.

Hankinnasta maksuun -prosessien automatisointi tarkoittaa yrityksellesi lyhyempiä laskun käsittelyaikoja, mikä nopeuttaa kassavirtaa. Tehostuneen laskunkäsittelyn avulla yrityksesi hyödyntää paremmin kassa-alennuksia, vähentää huomautuslaskujen määrää ja parantaa samalla suhteita toimittajiin.

Rekisteröidy ainutlaatuiseen webinariin nyt

 

Webinarin esiintyjät

Kim Høgskilde
Outbound Services Product Line Director
Itella Information

Kim Høgskilde toimii Itella Informationin globaali tuotelinjajohtajana. Hänellä on yli 6 vuoden kokemus laskuprosesseissa sekä toimitusjohtajana että globaalina tuotelinjan vetäjänä. Tanskasta kotoisin olevana hänellä on ainutlaatuinen näkemys tanskalaiseen verkkolaskumarkkinaan. Tanska on listattu yhdeksi sähköisen laskutuksen edistyksellisimmistä maista maailmassa.

Kimmo Kauranen
Sales and Customer Care Director
Itella Information

Kimmo Kauranen toimii Itella Informationin globaalina myyntijohtajana. Hänellä on yli 15 vuoden kokemus palvelumyynnistä ja ulkoistuksesta. Kimmo on toiminut Itella Informationin myynti ja asiakaspalvelujohtajana toukokuusta 2007. Ennen Itellaan tuloaan hänellä oli useita positioita Fujitsu Services Oy:ssä.