Itella Asiakkuusmarkkinoinnin tulostus- ja postitustuotanto keskitetään Turkuun ja Vantaalle

14.09.2010

Itella Asiakkuusmarkkinoinnin tulostus- ja postitustuotannon Tampereen yksikkö yhdistetään Turun ja Vantaan yksiköihin ensi vuoden alussa. Muutoshanke on osa kokonaisuutta, jonka avulla pyritään parantamaan Itella Oyj:n tytäryhtiön Itella Asiakkuusmarkkinointi Oy:n kilpailukykyä muuttuneen markkinatilanteen mukaiseksi. Tilauskannan lasku on johtanut ylikapasiteettiin. Samalla perinteisen postitus- ja tulostustoiminnan strateginen painoarvo on merkittävästi pienentynyt verrattuna asiakkaille tarjottaviin monikanavaisiin kohdennetun markkinoinnin ratkaisuihin.

Tulostus- ja postitustoimintaa tehdään nyt kolmella paikkakunnalla. Itella Asiakkuusmarkkinointi työllistää tuotannossa Tampereella, Turussa ja Vantaalla yhteensä 143 henkilöä. Muutoshankkeen myötä henkilöstön määrää vähennetään vuoden 2010 aikana yhteensä 41:llä.

Muutoshanke ei koske millään tavalla Itellan postinjakelu-, lajittelu tai myymälähenkilökuntaa eli vaikutuksia ei aiheudu Postin asiakaspalveluun.

Lisätietoja:

johtaja Kirsi Paakkari, puhelin 020 451 7774

Itellan MediaDesk palvelee toimittajia numerossa 020 452 3366 (arkisin klo 8.30-16.30).

Itella Asiakkuusmarkkinointi on Suomen johtava kohdennetun markkinoinnin asiantuntijayritys. Se tarjoaa ideoita, työkaluja ja ratkaisuja asiakasymmärryksen lisäämiseen ja myynnin kasvattamiseen. Itella Asiakkuusmarkkinoinnin ydinpalveluita ovat kohdennetun markkinoinnin suunnittelu, asiakkuusohjelmien ja markkinoinnin monikanavainen toteutus sekä niiden tuloksellisuuden seuranta. Itella Asiakkuusmarkkinointi -liiketoimintayksikkö toimii Suomessa ja Venäjällä, ja se kuuluu Itella Viestinvälitys -liiketoimintaryhmään. Itella-konsernissa on noin 30 000 työntekijää ja sen liikevaihto vuonna 2009 oli 1 898 miljoonaa euroa.