Asiakkuushallinnasta tehoa autoalan myynti- ja markkinointipalveluihin

21.06.2010

Itella Asiakkuusmarkkinointi kehittämään palvelujaan yhdessä Netwheelsin ja MX Softwaren kanssa

Itella Asiakkuusmarkkinointi, autoalan järjestelmätoimittaja Netwheels sekä ohjelmistotuottaja MX Software ovat sopineet tiiviin strategisen liikekumppanuuden ja tuotekehitysyhteistyön käynnistämisestä. Yhteistyön myötä autoalalle voidaan syksystä alkaen tarjota edistyksellinen tuotekokonaisuus, joka palvelee autojen tilaamisesta ja myynnistä huolto- ja jälkimarkkinointitoimintoihin asti. Projektissa kiinnitetään erityistä huomioita asiakassuhteiden jatkuvuuteen ja uusien asiakkuuksien syntymiseen tähtääviin ominaisuuksiin.

- Netwheels on vakiintunut ja arvostettu autoalan järjestelmätoimittaja ja on näin ollen luonteva kumppani meille kehittäessämme kohdennetun markkinoinnin ratkaisuja autoalalle, kertoo johtaja Kirsi Paakkari Itella Asiakkuusmarkkinoinnista.

Netwheelsin autoalalle tuottamia verkko- ja tietokantapalveluita käyttää lähes koko toimiala. MX Software on järjestelmäratkaisuiden suunnitteluun ja toteutukseen erikoistunut ohjelmistotalo, jolla on vahva ja pitkäaikainen kokemus autoalan järjestelmien kehittämisestä.

- Yhteistyön myötä pystymme tarjoamaan alalle entistä parempia, autokaupan kaikkia vaiheita tukevia työkaluja. Oikeiden kumppanien löytäminen on avain uusien menestyskonseptien syntymiselle. Olen varma, että nyt käynnistyvän yhteistyön myötä olemme mukana synnyttämässä sellaisia, kommentoi Netwheels Oy:n toimitusjohtaja Pertti Airikkala

Yhteistyön tuloksista kerrotaan konkreettisemmin loppukesästä.

Lisätietoa:
Johtaja Kirsi Paakkari, Itella Asiakkuusmarkkinointi, p. 020 451 7774
Toimitusjohtaja Pertti Airikkala, Netwheels Oy, p. 040 307 6601
Toimitusjohtaja Marko Elo-Rauta, Mx Software, p. 040 5444 542

Itella Asiakkuusmarkkinointi on Suomen johtava kohdennetun markkinoinnin asiantuntijayritys. Se tarjoaa ideoita, työkaluja ja ratkaisuja asiakasymmärryksen lisäämiseen ja myynnin kasvattamiseen. Itella Asiakkuusmarkkinoinnin ydinpalveluita ovat kohdennetun markkinoinnin suunnittelu, asiakkuusohjelmien ja markkinoinnin monikanavainen toteutus sekä niiden tuloksellisuuden seuranta. Itella Asiakkuusmarkkinointi -liiketoimintayksikkö toimii Suomessa ja Venäjällä, ja se kuuluu Itella Viestinvälitys -liiketoimintaryhmään. Itella-konsernissa on reilu 30 000 työntekijää ja sen liikevaihto vuonna 2009 oli 1 898 miljoonaa euroa.

Netwheels on Suomen johtava autoalan järjestelmätoimittaja. Autoliikkeiden lisäksi Netwheelsin palveluja hyödyntävät myös monet autokaupan sidosryhmät, kuten maahantuojat, rahoitusyhtiöt, Trafi ja Tulli. Netwheelsin menestys perustuu monipuoliseen henkilökuntaan, jossa yhdistyvät pitkäaikainen käytännön kokemus autokaupasta, jälkimarkkinoinnista ja taloushallinnosta sekä huipputason it-osaaminen. Netwheels Oy on osa Sanoma-konsernia.