NetPosti laajenee lehtipostilaatikoksi

29.09.2009

ePaper Finland tuo lehdet NetPostiin

NetPostin käyttäjät voivat nyt tilata ja lukea lehtiä NetPostissa. NetPosti on solminut yhteistyösopimuksen ePaper Finland Oy:n kanssa. Yhteistyön ansiosta NetPostin käyttäjät voivat tilata, ostaa, lukea ja arkistoida myös lehtiä sähköisesti.

ePaperin tuottama palvelu tarjoaa perinteiset lehdet NetPostin käyttäjien ulottuville digitaalisina näköisversioina. Palvelussa on tarjolla useita ilmaisjakelulehtiä. Maksulliset lehdet voi ostaa irtonumeroina tai tilata vuosikerran. Palvelusta löytyy tällä hetkellä noin 150 eri lehteä 70 eri kustantajalta ilmaisjakelulehdistä erikoisaikakauslehtiin saakka.

- Lehdet ovat luonnollinen jatke NetPosti-palvelulle. Digitaalista lehteä voi lukea ajasta ja paikasta riippumatta ja sen voi arkistoida helposti NetPostiin. Kehitämme NetPostista suomalaisille sähköistä kirjahyllyä, josta löytyvät tärkeät asiakirjat ja kirjeet sähköisesti mapitettuna ja nyt myös perheen suosikkilehdet siististi säilytettyinä. Sähköisten lehtien lukeminen lisääntyy koko ajan. Yhteistyö ePaperin kanssa mahdollistaa välittömästi laajan lehtivalikoiman tarjoamisen NetPostin käyttäjille. Tulevaisuudessa palvelua voidaan laajentaa myös muun muassa sähköisiin kirjoihin, toteaa NetPostin ratkaisuliiketoiminnasta vastaava Tommi Björklund.

- NetPostin ansiosta palvelusta löytyvät lehdet on helppo säilyttää. Suosituimpiin lehtiin kuuluu paljon erikoisaikakauslehtiä, kuten Skimbaaja ja Fillari, joiden vanhojakin numeroita halutaan ostaa ja säilyttää ja ne kaivetaan esiin esimerkiksi uutta pyörää ostaessa tai laskettelumatkaa miettiessä, toteaa ePaper Finland Oy:n toimitusjohtaja Jouni Ikonen.

- Ihmiset tottuvat lukemaan digitaalisia ilmaisjakelu- ja erikoisaikakauslehtiä ja sen jälkeen siirtyvät lukemaan myös muita medioita sähköisesti. Lukijoita houkuttavat lukemisen kätevyys ja arkistointi. Sähköisten lehtien ansiosta esimerkiksi kesämökillä ei tarvitse lukea iänkaikkisen vanhoja iltapäivälehtiä ja aikakauslehtiä, vaan saatavilla on aina uutta luettavaa. Sähköisyys mahdollistaa myös helpon siirtyminen suoraan ilmoituksesta verkkokauppaan, Ikonen kertoo.

Lisätietoja:

NetPostin ratkaisuliiketoiminnan johtaja, Tommi Björklund, NetPosti-palvelut, Itella Oyj, puh. 050 3866 203, etunimi.sukunimi@itella.com

Toimitusjohtaja Jouni Ikonen, ePaper Finland Oy, puh. 050 1889, etunimi.sukunimi@epaper.fi

Itellan kuvapankista saat julkaisuvapaat kuvat toimialastamme, johtohenkilöistämme ja logoistamme. Kuvamateriaalia on saatavissa konsernin nettisivujen Media-osiosta (Kuvapalvelu ja logot): www.itella.fi/group/media

NetPosti on kuluttajien turvallinen sähköinen palvelu, joka sisältää postilaatikon, kuuden vuoden maksuttoman arkiston ja yli 1 200 sähköistä asiointilomaketta. NetPosti-palvelussa on tällä hetkellä yli 3 000 lähettäjäyritystä ja yli 185 000 palveluun rekisteröitynyttä kuluttajaa. Vuonna 2008 palvelun kautta toimitettiin yli 2,1 miljoonaa sähköistä kirjettä kuluttajille. NetPostiin voi tutustua tarkemmin osoitteesta www.posti.fi/netposti.

ePaper Finland on suomalainen teknologiayritys, joka on keskittynyt digitaalisten näköislehtien tuotantoon, jakeluun ja markkinointiin. ePaper-tuotetta käyttävät omien verkkojulkaisujen tuotantoon useiden suurten lehtitalojen lisäksi yli sata kotimaista pienempää kustantajaa. ePaperilla on lisäksi yli sata yritysasiakasta pk-yrityksistä pörssiyhtiöihin.