Maailmanhistoria tuossa tuokiossa - Itella pakkasi lukion historian oppimäärän katalogiin

24.02.2009

Suoramarkkinoinnin asiantuntija Itella tuo esiin suoramarkkinoinnin kyvyn herättää kiinnostusta ja innostusta pakkaamalla lukion historian oppimäärän katalogin muotoon.

- Itellan Maailmanhistoria tuossa tuokiossa –katalogin tarkoituksena on innostaa abiturientteja ja muita lukiolaisia tarttumaan historiankirjoihin ja menestymään ylioppilaskirjoituksissa. Yritysasiakkaillemme haluamme kertoa katalogilla, että suoramarkkinointi on nykyaikainen, tehokas ja vaikuttava markkinointikanava, jonka avulla kohderyhmä saadaan innostumaan aiheesta kuin aiheesta, Itella Asiakkuusmarkkinoinnin johtaja Pavlos Ylinen kertoo.

Mitä feodaaliherra teki – kuka mitä täh?
Tärppikatalogi on kirjoitettu lukioikäisiä kiinnostavalla tavalla, pilke silmäkulmassa, mutta asiapitoisesti. Faktat on kirjoittanut yhteiskuntatieteiden maisteri ja kirjailija Juha Ruusuvuori. Visuaalinen ulkomuoto muistuttaa kaikille tuttuja vaatekuvastoja. Katalogi sisältää makupalat jokaisesta kuudesta lukion historian oppimäärään kuuluvasta aihealueesta.

Katalogin voi tilata internetistä osoitteesta www.melkovarmacumu.com. Sieltä löytyy myös lisämateriaalia ja kilpailu, jossa rekisteröityneiden abien kesken arvontaan 1000 euron matkalahjakortti.

- Katalogin tarkoituksena ei tietenkään ole tarjota oikotietä onneen ylioppilaskirjoituksissa, vaan kannustaa abeja opintojen pariin uudenlaisella tavalla. Parhaat tulokset oppimisessa kuten myös suoramarkkinoinnissa syntyvät innostuksen kautta.  Yhtenä Suomen vanhimpana yrityksenä oli luonnollista kiinnostua juuri historian tuntemisesta. 371-vuotinen Postin historia on asia, josta ammennamme myös nykypäivänä Itellassa eli historian tunteminen ja ymmärtäminen on tärkeä osa myös yrityskulttuuriamme, Pavlos Ylinen sanoo. 

Katalogeilla huippuluokan huomioarvo
Sähköisen kaupankäynnin lisääntyessä katalogit ovat säilyttäneet tärkeän roolinsa markkinoinnin välineenä. Niiden avulla kaupankäyntiä voidaan halutessa ohjata myymälöiden lisäksi verkkokauppaan ja muuhun etämyyntiin.

Katalogien muistijäljen pituus on pisin kaikista mainonnan muodoista. Suomalaisista vain hieman yli puolet muistaa viimeisen viikon ajalta täysin spontaanisti edes yhden tv-mainoksen. Osoitteellisen suoran kohdalla spontaani huomioarvo on 50 % ja katalogeilla vieläkin parempi.

Lisätietoja:
Johtaja Pavlos Ylinen, puh. 040 838 2024, sähköposti: etunimi.sukunimi@itella.com

www.melkovarmacumu.com
www.itella.fi/asiakkuusmarkkinointi

Itella Asiakkuusmarkkinointi auttaa yrityksiä tavoittamaan kohderyhmänsä, lisäämään myyntiä ja kehittämään asiakassuhteitaan. Se tarjoaa ratkaisut uusasiakashankintaan, kävijämäärien kasvattamiseen, lisä- ja ristikkäismyyntiin, asiakkuuden kehittämiseen sekä brandin rakentamiseen ja hallintaan. Vuonna 2007 käynnistetty Itella Asiakkuusmarkkinointi –liiketoimintayksikkö kuuluu Itella Viestinvälitys
–liiketoimintaryhmään. Itella-konsernissa on noin 31 000 työntekijää 11 maassa, ja sen liikevaihto vuonna 2008 oli 1 952,9 miljoonaa euroa.