Logistiikan paketti- ja kuljetuspalvelut uudistuvat

01.09.2009

- Uusi vihreä lisäpalvelu ympäristötietoisille

Logistiikan paketti- ja kuljetuspalvelut saavat uudet yhtenäiset englanninkieliset nimet 1.9.2009 alkaen. Yrityksille tarjottavat päätuotteet ovat jatkossa nimeltään Itella Express ja Itella Economy.

Uudistuksen myötä Keltainen Kuljetus -palvelunimet korvautuvat uusilla. Tilalle tulevat Itella Express Morning, Itella Express Business Day, Itella Express Flex ja Itella Express City. Kokonaan uusi palvelu on Itella Express Point, joka on pikatoimitus postista noudettaville lähetyksille. Palvelu sopii erityisesti verkkokauppiaiden tarpeisiin ja toimii aluksi Helsingissä, Vantaalla, Espoossa ja Kauniaisissa.

Uudistus ei koske kansainvälisiä palveluja, EMS, Priority ja Economy, eikä ulkomaan rahtia. Myös käteisellä maksettavat Ovelle-paketti ja Postipaketti säilyvät ennallaan.

- Tavoitteenamme on selkiyttää palveluvalikoimaamme sekä tuoda markkinoille yhtenäiset palvelut kaikissa kotimarkkina-alueemme maissa. Uuden Itella Express Point -palvelun myötä vastaamme entistäkin paremmin verkkokaupan edellyttämiin nopeusvaatimuksiin. Samaan aikaan uudistamme myös omia toimintamallejamme, jotta asiakkaat saavat palvelumme käyttöön mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti. Osoitekorttien Prinetti-tulostusohjelmiston ja tulostusmateriaalit tarjoamme sopimusasiakkaidemme käyttöön jatkossakin ilmaiseksi, liiketoimintajohtaja Juha Koskinen Itella Logistiikasta kertoo.  

- Palvelujen nimenmuutos on osa Itellan paketti- ja kuljetuspalvelujen laajentumista Suomen ulkopuolelle. Tavoitteenamme on tarjota palveluja kattavasti jatkossa myös Skandinavian ja Baltian maissa, joissa Itella Logistiikalla on omat tytäryhtiöt, Koskinen jatkaa.

Uusi Itella Green -lisäpalvelu neutraloi lähetyksen hiilidioksidipäästöt

Syyskuusta alkaen ympäristövastuullisuus tulee näkyväksi osaksi kuljetuspalveluja, kun Itella Express ja Itella Economy -palveluihin on saatavana Itella Green -lisäpalvelu. Käyttämällä vihreää lisäpalvelua asiakkaat voivat osallistua kamppailuun ilmastonmuutosta vastaan ja neutraloida lähetyksen kuljetuksesta aiheutuvat hiilidioksidipäästöt. Lisäpalvelusta saatu tuotto ohjataan erilaisiin ilmastoprojekteihin, joilla päästöt kompensoidaan täysimääräisesti. Vihreä lisäpalvelu näkyy pakettikortissa Itella Green -merkintänä.

Lue lisää uudistuksesta Kuljetuspalvelut-sivulta.

Tutustu myös uusiin Itella Green -sivuihin.

Lisätietoja: liiketoimintajohtaja Juha Koskinen, Logistiikka, Express & Kotimaan kuljetus, puh. 040 512 3506

 

Itella-konserniin kuuluva Itella Logistiikka tukee ja kehittää asiakasyritystensä liiketoimintaa tarjoamalla palveluita rahtiin ja huolintaan, kuljetuksiin ja jakeluihin, varastointiin sekä sopimuslogistiikan kokonaisratkaisuihin. Itella Logistiikan liikevaihto vuonna 2008 oli 813 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa työskentelee noin 10 000 henkilöä kahdeksassa maassa (Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja, Latvia, Liettua, Viro ja Venäjä). www.itella.fi/logistiikka