Lidl valitsi Itellan mainostensa jakajaksi eettisin perustein

02.03.2009

Suomen Lidl on tehnyt Itellan kanssa kaksivuotisen yhteistyösopimuksen, jonka mukaan Itella jakaa Lidlin mainoslehtiset koko maahan viikoittain. Sopimuksen syntymiseen vaikutti Itellan työntekijöiden oikeudenmukainen palkanmaksupolitiikka, postinjakelun korkea laatu ja tehokas kohdentaminen.

- Lidl edellyttää toimintaperiaatteidensa mukaisesti yhteistyökumppaneiltaan eettistä toimintaa. Pidämme tärkeänä sitä, että mainostemme jakajat ovat täysi-ikäisiä ja saavat alan työehtosopimusten tason mukaista palkkaa, toteaa Lidl Suomen toimitusjohtaja Antti Tiitola.

Myös postinjakelun korkea laatu painoi valinnassa. Suoramainonta on Lidlin markkinoinnin päämedia, ja päivittäistavarakaupan tarjousmainonnassa ajoitus ja huomioarvo ovat oleellisia tekijöitä.

Lidl hyödyntää suoramainonnassaan Itellan uutta kohdistamismenetelmää, jossa arvioidaan kulkureittien perusteella, minkä matkan päästä asiakas on valmis tulemaan myymälään. Mainosten painosmäärä ja niiden jakelu optimoidaan myymälöiden sijainnin mukaan, mikä lisää suoramainonnan tehoa sekä säästää luonnonvaroja ja kustannuksia. Lidlillä on Suomessa 129 myymälää.

Itellan Pavlos Ylinen iloitsee asiakkaan päätöksestä: - Arvostamme tällaista pitkäaikaista sitoutumista Lidliltä, joka tunnetusti on tehokas ja kustannustietoinen yritys.

Lisätietoja:
Itella Asiakkuusmarkkinointi, liiketoimintajohtaja Pavlos Ylinen, puh. 020 451 5049
Lidl Suomi, toimitusjohtaja Antti Tiitola, puh. (09) 234 561

Itella Asiakkuusmarkkinointi