Jaana Jokinen Nokiasta Itellan uudeksi henkilöstöjohtajaksi

27.08.2009

Jaana Jokinen aloittaa Itella-konsernin henkilöstöjohtajana (Senior Vice President, HR) 1. marraskuuta. Hän raportoi konsernijohtaja Jukka Alholle, ja hänestä tulee konsernin Management Boardin jäsen.

Jaana Jokinen siirtyy Itellaan Nokiasta, missä hän on työskennellyt vuodesta 1995 erilaisissa liiketoiminnan ja henkilöstöhallinnon johtotehtävissä. Tällä hetkellä hänen vastuullaan on yhtiön tuotannosta, jakelusta ja logistiikasta vastaavan yksikön henkilöstöasiat. Ennen Nokiaa Jokinen on työskennellyt muun muassa henkilöstön ja organisaatioiden kehittämiskonsulttina. Koulutukseltaan hän on ekonomi.

- Mielestäni Itella on erittäin kiinnostava, voimakkaasti kansainvälistyvä yritys. Haluan olla mukana tässä kehityksessä ja uskon, että taustani ja kokemukseni antavat minulle hyvät lähtökohdat, Jaana Jokinen sanoo.

Itella-konsernin HR-johtajana vuodesta 2001 toiminut Tuike Karppinen siirtyy vastaamaan kotimaan HR-toimintojen kehittämisestä. Tähän kuuluvat myös työnantajan puolen vastuu Suomen suurimmasta henkilöstörahastosta sekä Työhyvinvointisäätiöstä.

- Itellassa panostetaan siihen, että työntekijöiden erilaiset elämänvaiheet kyettäisiin ottamaan huomioon. Tämä toteutuu nyt minun kohdallani omasta aloitteestani. Henkilökohtainen elämäntilanteeni on sellainen, että tällainen järjestely mahdollistaa työn ja yksityiselämän yhteensovittamisen, Tuike Karppinen kertoo.

Lisätietoja ja kuvapyynnöt: Itella MediaDesk puh. 020 452 3366

 

Itella
Itella-konserni tarjoaa ratkaisuja tieto- ja tuotevirtojen hallintaan. Itella toimii viestinvälityksen, informaatiologistiikan ja logistiikan aloilla Pohjois-Euroopassa, keskisessä Euroopassa sekä Venäjällä. Henkilöstömäärä on noin 30 000 ja vuoden 2008 liikevaihto oli 1 953 miljoonaa euroa. Konserni palvelee yritysasiakkaitaan Itella-nimellä ja kuluttajia Suomessa Posti-nimellä. Lisätietoja osoitteessa
www.itella.fi/group.