Itellan yt-neuvottelut päätökseen

01.06.2009

Itella-konsernissa huhtikuussa alkaneet yt-neuvottelut on saatu pääosin päätökseen. Neuvottelujen lopputuloksena yhteensä 231 henkilön nykyinen työ loppuu. Lisäksi 29 henkilön kohdalla päädyttiin eläkeratkaisuun.

Neuvottelujen alussa alustavaksi vähennysmääräksi arvioitiin nyt päättyneissä yt-neuvotteluissa 317. Rovaniemen ja Kajaanin osalta neuvottelut jatkuvat elokuuhun. Toimintaa tehostamalla Itella varautuu postialalla käynnissä olevaan rakennemuutokseen ja reagoi suhdannekehityksen vaikutuksiin.

Itella-konsernin palveluksessa on Suomessa 23 500 henkilöä ja se tarjoaa työpaikkoja manner-Suomen jokaisessa kunnassa. Myös niillä paikkakunnilla, joita henkilöstövähennykset nyt koskevat, säilyy edelleen merkittävä määrä Itellan työpaikkoja.

LISÄTIETOJA:
konsernijohtaja Jukka Alho, puh. 020 451 5600
viestintäjohtaja Päivi Alakuijala, puh. 040 8400 251

KUVAMATERIAALI
Itellaan liittyviä valokuvia ja logoja on saatavissa nettisivujen Media-osiosta (Kuvapalvelu ja logot): www.itella.fi/group/media


Itella-konserni tarjoaa ratkaisuja tieto- ja tuotevirtojen hallintaan. Itella toimii viestinvälityksen, informaatiologistiikan ja logistiikan aloilla Pohjois-Euroopassa, keskisessä Euroopassa sekä Venäjällä. Henkilöstömäärä on noin 30 000 ja vuoden 2008 liikevaihto oli 1 953 miljoonaa euroa. Konserni palvelee yritysasiakkaitaan Itella-nimellä ja kuluttajia Suomessa Posti-nimellä. Lisätietoja osoitteessa www.itella.fi/group.