Itellan tammi-kesäkuun 2009 osavuosikatsaus

22.07.2009

Konsernijohtaja Jukka Alho:
- Taloustaantuma näkyy voimakkaimmin Itella Logistiikan suhdanneherkässä liiketoiminnassa. Itella Viestinvälityksessä volyymien laskua on kyetty kompensoimaan tuottavuutta parantavilla toimilla. Itella Informaatio jopa paransi tulostaan.
Tärkeiden asiakastoimialojen markkinanäkymät vaikuttavat olennaisesti Itellan liikevaihdon ja tuloksen kehitykseen. Lyhyellä tähtäimellä ei tässä suhteessa ole nähtävissä konkreettisia muutoksia. Näin ollen yhtiömme koko vuoden liikevaihdon ennakoidaan jäävän edellisvuodesta.

LISÄTIETOJA
Konsernijohtaja Jukka Alho, puh. 020 451 5600,
Talous- ja rahoitusjohtaja Tuija Soanjärvi, puh. 020 45 20907,
sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@itella.com

www.itella.fi/group/taloustiedot

LIITE
Osavuosikatsaus (pdf)

KUVAMATERIAALI
Itellaan liittyviä valokuvia ja logoja on saatavissa nettisivujen Media-osiosta (Kuvapalvelu ja logot): www.itella.fi/media


Itella-konserni tarjoaa ratkaisuja tieto- ja tuotevirtojen hallintaan. Itella toimii viestinvälityksen, informaatiologistiikan ja logistiikan aloilla Pohjois-Euroopassa, keskisessä Euroopassa sekä Venäjällä. Henkilöstömäärä on noin 30 000 ja vuoden 2008 liikevaihto oli 1 953 miljoonaa euroa. Konserni palvelee yritysasiakkaitaan Itella-nimellä ja kuluttajia Suomessa Posti-nimellä. Lisätietoja osoitteessa www.itella.fi/group.