Itellan ja IVANAhelsingin yhteistyö laajenee: Uusi ”Design Postia” -tuoteperhe myyntiin 26.1.2009

26.01.2009

Itella Oyj:n ja IVANAhelsingin viime vuonna alkanut lisensiointiyhteistyö laajenee uusiin tuotteisiin. Itellan Posti-myymälöihin tulee myyntiin ”Design Postia” -tuoteperhe 26.1.2009 lähtien. Suunnittelija Paola Suhonen on suunnittelut tuoteperheen seitsemän erilaista elämyksellistä kuosia, kuten ”Yöperhoset”. Tuoteperheeseen kuuluu 10 tuotetta kuten lahjapakkaukset, Korusähke, postikortit sekä verkosta ja matkapuhelimella lähetettävät ePostikortti ja Mobiilipostikortit. Osana yhteistyötä elokuussa järjestetään Helsingin Pääpostitalon Postimuseossa myös ”IVANAhelsinki 11 vuotta” –näyttely.

Itella täytti viime vuonna 370 vuotta ja osana uutta brändi-strategiaa tavoitteena on uudistaa myös kuluttajatuotteita vahvalla suomalaiskärjellä. Ensimmäinen design-lisenssiointisopimus tehtiin Marimekon kanssa. Yhteistyö Marimekon kanssa on ollut menestys.

- Kuluttajat ovat meille tärkeä asiakasryhmä ja Itella välittää vuosittain noin miljardi viestiä ja pakettia ihmiseltä toiselle ympäri maailman. Pelkästään kortteja lähetetään vuosittain 70 miljoonaa. Tästä syntyi idea pukea nämä viestit suomalaiseen designiin ja välittää vahvoja tarinoita myös Suomesta. Uudistuneella tuotevalikoimalla haluamme kannustaa suomalaisia välittämään tunteita ja viestejä sekä perinteisillä että uusilla tavoilla, Itella-konsernin johtokunnan jäsen, johtaja Tarja Pääkkönen kertoo.

- Itellan ja IVANAhelsingin yhteistyö on ennakkoluuloton tapa tehdä yhteistyötä suomalaiset juuret omaavien yritysten välillä. IVANAhelsingin suunnittelussa kiteytyvät suomalaisuuden juuret ylpeällä tavalla. Uskon, että eettisestä luksuksesta, fennofolk-designista tulee jatkossa entistä suurempi menestys, myös maailmalla. Olemme innoissamme yhteistyöstä IVANAhelsingin kanssa, Pääkkönen jatkaa.

- Itella on ollut meille tuttu ja turvallinen yhteistyökumppani logistiikassa jo vuosien ajan. Itellan avarakatseinen, aikaansa seuraava näkemys puhuttelevien, visuaalisten elementtien yhdistämisestä heidän palveluihinsa ja tuotteisiinsa oli peruslähtökohta yhteistyölle. Kauneuden tuominen arkeen ja juhlaan toteutuu nyt konkreettisesti tässä yhteistyössä. Hieno esimerkki on tämän yhteistyön tuloksena syntynyt korusähke. Siinä yhdistyy perinteinen, arvokas muistamistapa uuteen särmikkään kauniiseen visuaalisuuteen, IVANAhelsingin tuottaja Pirjo Suhonen kertoo.

IVANAhelsinki tuotteisiin liittyvää kuvamateriaalia on saatavissa konsernin nettisivujen Media-osiosta (Kuvapalvelu ja logot): www.itella.fi/group/media

Lisätietoa korusähkeestä, mobiilipostikortista ja ePostikortista.Lisätietoja:
Itella Oyj, johtaja Tarja Pääkkönen, puh. 040 510 3222
IVANAhelsinki, tuottaja Pirjo Suhonen, puh. 050 347 6131

 

Itella
Itella-konserni tarjoaa ratkaisuja tieto- ja tuotevirtojen hallintaan. Itella toimii viestinvälityksen, informaatiologistiikan ja logistiikan aloilla Pohjois-Euroopassa, keskisessä Euroopassa sekä Venäjällä. Henkilöstömäärä on noin 31 000 ja vuoden 2007 liikevaihto oli 1 688 miljoonaa euroa. Konserni palvelee yritysasiakkaitaan Itella-nimellä ja kuluttajia Suomessa Posti-nimellä. Lisätietoja konsernista osoitteessa www.itella.fi/group.

IVANAhelsinki
IVANAhelsinki on vuonna 1998 perustettu suomalainen taidebrändi, joka on kymmenessä vuodessa kasvanut kansainvälisesti tunnetuksi merkiksi. IVANAhelsingin tunnetuin tuotekokonaisuus on Paola Suhosen suunnittelema IVANAhelsinki designvaatemallisto, jonka tuotteet edustavat uutta ”eettinen luksus” tuotekategoriaa. IVANAhelsingin suunnittelussa yhdistyvät ennakkoluulottomalla tavalla muoti, taide ja muotoilu. IVANAhelsingin tuotteita on saatavilla ympäri maailmaa, 25 eri maassa.
www.ivanahelsinki.com