Itellan ja IVANAhelsingin yhteistyö jatkuu Tiirojen siivittämänä

17.08.2009

Itellan ja IVANAhelsingin viime vuonna alkanut design-yhteistyö laajenee.

Itellan Postimuseossa Helsingissä avataan ”IVANAhelsinki 11 vuotta” - juhlanäyttely Taiteiden Yönä 21.8. Näyttelyssä on mahdollisuus tutustua IVANAhelsingin jo klassikoiksi muodostuneisiin kuoseihin ja tuotteisiin sekä nähdä tulevien sesonkien mallistoja ja niiden taustalla olevaa tematiikkaa. Näyttelyssä ovat esillä myös Paola Suhosen suunnittelemat uniikit ”Tiira”-kuosilliset tuotteet, jotka tulevat myyntiin Itellan Posti-myymälöihin 1.9. lähtien.


Juhlanäyttely Postimuseossa 25.10. asti

”IVANAhelsinki 11 vuotta” -juhlanäyttelyn ovat koonneet Paola ja Pirjo Suhonen. Paola Suhosen suunnittelemaa designia vuosien varrelta on nyt ensimmäistä kertaa esillä näyttelyssä tässä laajuudessaan.

Näyttely avataan Taiteiden Yönä 21.8. ja on avoinna 25.10. asti. Tuottaja Pirjo Suhonen on paikalla näyttelyssä Taiteiden yönä klo 16–18 vastaamassa yleisön kysymyksiin.


”Tiira”-tuotteet Itellan Posti-myymälöihin 1.9.

”Tiira”-kuosi jatkaa viime tammikuussa lanseerattua ”Design Postia” -tuoteperheen perinnettä. ”Tiira”- tuotteita on neljä ja nyt myyntiin tulee kortti ja lahjapakkauksia. Tiira kuosi on palloista, helmistä koostuva herkkä lintu, jossa skandinaavinen pelkistetty yksinkertaisuus kohtaa romanttisuuden.

- Itellan ja IVANAhelsingin yhteistyö on rohkea tapa tehdä yhteistyötä suomalaiset juuret omaavien yritysten välillä. Haluamme kannustaa suomalaisia välittämään tunteita ja viestejä design-tuotteillamme. Kevään ”Design Postia” –tuoteperhe on saanut paljon positiivista palautetta kuluttajilta ja kysyntä on ylittänyt odotukset. Olemme ylpeitä ja innoissamme yhteistyöstä IVANAhelsingin kanssa, Itella-konsernin johtoryhmän jäsen, johtaja Tarja Pääkkönen kertoo. 

- Yhteistyö Itellan kanssa on sujunut mutkattomasti, sillä tehdyt kuosisuunnittelut on toteutettu sellaisinaan, ilman kompromisseja tai muutoksia. Näin ollen alkuperäinen suunnittelun kädenjälki ja tarinallisuus on säilynyt aitona ja koskemattomana, IVANAhelsingin tuottaja Pirjo Suhonen kertoo.


Lisätiedot:

Itella Oyj, johtaja Tarja Pääkkönen, puh. 040 510 3222
IVANAhelsinki, tuottaja Pirjo Suhonen, puh. 050 347 6131

Postimuseo sijaitsee Helsingin pääpostitalossa, Asema-aukio 5 H.  Museo on avoinna maanantaista perjantaihin kello 10–18 ja lauantaina ja sunnuntaina kello 12–17.

Kuvamateriaalia saatavissa Itellan nettisivujen Media-osiosta:
www.itella.fi/media (-> Kuvapalvelu > Kuvat > Muut)

Taustatietoa (pdf)

 

Itella
Itella-konserni tarjoaa ratkaisuja tieto- ja tuotevirtojen hallintaan. Itella toimii viestinvälityksen, informaatiologistiikan ja logistiikan aloilla Pohjois-Euroopassa, keskisessä Euroopassa sekä Venäjällä. Henkilöstömäärä on noin 30 000 ja vuoden 2008 liikevaihto oli 1 953 miljoonaa euroa. Konserni palvelee yritysasiakkaitaan Itella-nimellä ja kuluttajia Suomessa Posti-nimellä. Lisätietoja osoitteessa
www.itella.fi/group.

 

IVANAhelsinki
IVANAhelsinki on vuonna 1998 perustettu suomalainen taidebrändi, joka on kymmenessä vuodessa kasvanut kansainvälisesti tunnetuksi merkiksi. IVANAhelsingin tunnetuin tuotekokonaisuus on Paola Suhosen suunnittelema IVANAhelsinki designvaatemallisto, jonka tuotteet edustavat uutta ”eettinen luksus” tuotekategoriaa. IVANAhelsingin suunnittelussa yhdistyvät ennakkoluulottomalla tavalla muoti, taide ja muotoilu. IVANAhelsingin tuotteita on saatavilla ympäri maailmaa, 25 eri maassa. 
www.ivanahelsinki.com.