Itella luopuu Confidea Business Consultingin omistusosuudestaan

25.03.2009

Itella Oyj on myynyt omistamansa enemmistöosuuden Confidea Business Consulting Ltd:n osakkeista. Ostajina ovat Confidea Consultingin nykyiset henkilöosakkaat, jotka myös jatkavat yhtiön johdossa. Samassa yhteydessä Itella ja Confidea Business Consulting ovat solmineet puitesopimuksen, jonka puitteissa  Confidea Business Consulting tarjoaa Itellalle ja sen asiakkaille toimitusketjun hallintaan liittyviä konsultointipalveluja jatkossakin.

- Myynnin taustalla on halu mahdollistaa Confidea Business Consultingin henkilöomistajille  todellinen osakaspartneriomistajuus yhtiössä. Itella tekee jatkossakin erittäin tiivistä yhteistyötä Confidea Business Consultingin kanssa ja hyödyntää konsultointipalveluja osana logistiikan palvelukokonaisuuttansa, Itella Logistiikan kehitysjohtaja Katri Sahlman kommentoi.

Confidea Consulting Ltd on perustettu vuonna 1989 ja sen palveluksessa työskentelee 11 konsulttia.

Lisätietoja:
Katri Sahlman, kehitysjohtaja, Itella Logistiikka, puh.  0400 817 658, email etunimi.sukunimi@itella.com
Pekka Koskinen, toimitusjohtaja, Confidea Business Consulting, puh. 0400 444 618, email pekka.koskinen@confideaconsulting.com

 

Itella-konserni tarjoaa ratkaisuja tieto- ja tuotevirtojen hallintaan. Itella toimii viestinvälityksen, informaatiologistiikan ja logistiikan aloilla Pohjois-Euroopassa, keskisessä Euroopassa sekä Venäjällä. Henkilöstömäärä on noin 31 700 ja vuoden 2008 liikevaihto oli 1 953 miljoonaa euroa. Konserni palvelee yritysasiakkaitaan Itella-nimellä ja kuluttajia Suomessa Posti-nimellä. Lisätietoja osoitteessa www.itella.fi/group.