Itella Logistiikka lykkää Pennalan laajennushanketta

03.04.2009

Itella Logistiikka keskeyttää toistaiseksi Orimattilan Pennalan logistiikkakeskuksen laajennushankkeen. Päätökseen siirtää rakennushankkeen toteutusta vaikutti voimakkaasti heikentynyt markkinatilanne ja kotimaan pakettimäärien väheneminen.

- Emme ole luopumassa hankkeesta, vaan jatkamme sitä kun markkinatilanne näyttää jälleen valoisammalta. Viimeistelemme tällä välin maanrakennuksen ja suunnitelmat, jotta varsinainen rakentaminen voidaan aikanaan aloittaa nopeallakin aikataululla, maajohtaja Jarmo Halonen Itella Logistiikasta kertoo.

 

Lisätietoja tiedotusvälineille:
maajohtaja Jarmo Halonen, Itella Logistiikka, puh. 040 900 6466sähköposti etunimi.sukunimi@itella.com

Itella Logistiikka
Itella-konserniin kuuluva Itella Logistiikka tukee ja kehittää asiakasyritystensä liiketoimintaa tarjoamalla palveluita rahtiin ja huolintaan, kuljetuksiin ja jakeluihin, varastointiin sekä sopimuslogistiikan kokonaisratkaisuihin. Itella Logistiikan liikevaihto vuonna 2008 oli 813 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa työskentelee noin 10 000 henkilöä kahdeksassa maassa (Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska, Latvia, Liettua, Viro ja Venäjä). www.itella.fi/logistiikka