Itella Logistiikan kotimaan tytäryhtiöt sulautuvat yhdeksi yhtiöksi

01.10.2009

Itella Logistiikan tytäryhtiöt AW-Store Oy, Kauko Group Oy ja SHW Logistiikka Oy sulautuvat Itella Logistics Oy:öön 1.10.2009. Fuusion myötä kotimaan varastopalvelut ja ulkomaan kuljetukset yhdistyvät yhdeksi juridiseksi yhtiöksi. Sulautuvien yhtiöiden henkilöstö jatkaa työskentelyä Itella Logistics Oy:n palveluksessa.

- Yhden nimen alla toimiminen selkeyttää toimintamme sisäisesti sekä suhteessa asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin. Saavutamme myös synergiaetuja yhtenäistämällä hallintoa, järjestelmiä ja toimintatapoja, Logistiikan Suomen maajohtaja Jarmo Halonen kertoo.

Fuusiolla ei ole vaikutusta Itella Logistiikan palvelutarjontaan. Kaikkien sulautuvien yhtiöiden sopimukset siirtyvät Itella Logistics Oy:lle. Toimipisteiden osoitteet ja yhteyshenkilöt asiakkaille säilyvät muuttumattomina. Asiakkaille fuusiosta tiedotetaan erikseen.

 

Lisätietoja: maajohtaja Jarmo Halonen, Itella Logistiikka Suomi, puh. 040 900 6466, sähköposti etunimi.sukunimi@itella.com

Itella-konserniin kuuluva Itella Logistiikka tukee ja kehittää asiakasyritystensä liiketoimintaa tarjoamalla palveluita rahtiin ja huolintaan, kuljetuksiin ja jakeluihin, varastointiin sekä sopimuslogistiikan kokonaisratkaisuihin. Itella Logistiikan liikevaihto vuonna 2008 oli 813 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa työskentelee noin 10 000 henkilöä kahdeksassa maassa (Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja, Latvia, Liettua, Viro ja Venäjä). www.itella.fi/logistiikka