Itella Logistiikalle kolme uutta laatu- ja ympäristösertifikaattia

26.02.2009

Itella Logistiikan Espoon Juvanmalmin palveluvarastolle, Lahden muotilogistiikkavarastolle ja Vantaan Logistiikkakeskukselle on myönnetty ISO 9001- ja ISO 14001 -sertifikaatit.  Auditoinnin suoritti DNV (Det Norske Veritas).

- Sertifikaatit ovat osoitus jatkuvasta ja määrätietoisesta työstämme laatu- ja ympäristöasioiden kehittämiseksi. Samalla vastaamme asiakkaiden ja muiden sidosryhmien ekologisiin odotuksiin ja varmistamme liiketoiminnan jatkuvuuden pitkällä tähtäimellä. Nyt laatu- ja ympäristösertifioitujen kohteiden joukossa on Vantaan logistiikkakeskus, joka on suurin logistiikkakeskus Suomessa. Se käsittelee noin 22 miljoonaa pakettia vuodessa, kertoo Itella Logistiikan kehitysjohtaja Katri Sahlman.

- Työ jatkuu ja tämän vuoden aikana laatu- ja ympäristöjärjestelmien  sertifikaatteja haetaan myös muille kohteillemme Suomessa sekä  ainakin Ruotsin ja Norjan uusille palveluvarastoillemme,  Sahlman kertoo.  Aikaisemmin Itella Logistiikalle on myönnetty ISO 9001 -laatusertifikaatit tytäryhtiö Kauko Groupille Suomessa ja NLC:lle Venäjällä. Ruotsissa Itella Logistiikalle on myönnetty ISO 14001 -ympäristösertifikaatti.

Lisätietoja:
Katri Sahlman, kehitysjohtaja, Itella Logistiikka, puh. +358 40 081 7658,
Viestinnän yhteystiedot:
Johanna Kotila, viestintäjohtaja, Itella Logistiikka, puh. +358 50 4364437,
sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@itella.com

Itellaan liittyvää kuvamateriaalia on saatavissa konsernin internetsivujen Media-osiosta (Kuvapalvelu ja logot): www.itella.fi/group/media

Itella Logistiikka
Itella-konserniin kuuluva Itella Logistiikka tukee ja kehittää asiakasyritystensä liiketoimintaa tarjoamalla palveluita rahtiin ja huolintaan, kuljetuksiin ja jakeluihin, varastointiin sekä sopimuslogistiikan kokonaisratkaisuihin. Itella Logistiikan liikevaihto vuonna 2008 oli 813 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa työskentelee noin 10 000 henkilöä kahdeksassa maassa (Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja, Latvia, Liettua, Viro ja Venäjä). www.itella.fi/logistiikka