Itella Information siirtää Nicelle it-kehitystyötä

30.09.2009

Itella Information ja Nice-business Solutions ovat sopineet liiketoimintasiirrosta, jossa osa Itella Informationin tietoteknisestä kehitystyöstä siirtyy Nicelle. Sopimuksen mukaan 29 asiantuntijaa Itella Informationista siirtyy Nicen palvelukseen 1.10. alkaen.

- Uskon, että Nice pystyy vakuuttavan toimintatapansa avulla turvaamaan kehitystyömme jatkuvuuden. Itella Information kasvaa vahvasti Euroopassa. Yhteistyö Nicen kanssa on meille strateginen valinta, sillä tarvitsemme it-kehitystyöhömme lisää resursseja, mutta haluamme itse keskittyä ydinliiketoimintaamme eli laskutuksen ja taloushallinnon palvelujen ratkaisuihin, kertoo Itella Information liiketoimintaa vetävä Heikki Länsisyrjä.

Itella Information on toiminut yhteistyössä Nicen kanssa jo aiemmin.

- Sopimus on merkittävä askel Nicen kasvustrategiassa, sillä sen myötä Itellassa työskentelevien asiantuntijoidemme määrä nousee merkittävästi. Tarjoamme Itellan käyttöön parhaat vahvuutemme eli skaalautuvuuden, kustannustehokkaat toimintamallit sekä ammattimaiset ja koetellut ohjelmistotuotannon, projektien ja palveluiden menetelmät, toteaa Nicen toimitusjohtaja Jouko Seppä.


Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Heikki Länsisyrjä, Itella Information, puh. 050 558 7801, etunimi.sukunimi@itella.com
Toimitusjohtaja Jouko Seppä, Nice-business Solutions, puh. 050 500 2115, etunimi.sukunimi@nice.fi

Viestinnän yhteystiedot, Satu Linkola, Itella Information, puh. 0400 967 836, etunimi.sukunimi@itella.com

 

Itella Information on johtava talouden tietovirtojen tehostaja ja sähköisen laskutuksen edelläkävijä Euroopassa. Palvelut sisältävät ratkaisut saapuvien laskujen tehokkaaseen käsittelyyn organisaation sisällä ja laskujen lähettämiseen kustannustehokkaasti sähköisesti tai paperilla. Itella Information toimii 15 Euroopan maassa noin 2 000 ammattilaisen voimin. Liikevaihto vuonna 2008 oli 247 miljoonaa euroa. Itella Information -liiketoimintaryhmä kuuluu Itella-konserniin. www.itella.fi/informaatiologistiikka

Nice-business Solutions Finland Oy on ohjelmistopalveluja ja -ratkaisuja tuottava yritys. Palvelumme kattavat koko ohjelmistokehityksen elinkaaren edeten tarvemäärittelyistä ohjelmistokehitykseen ja testaukseen, ja päätyen käyttöönotto- ja tukipalveluihin. Fujitsun ja Nokian omistamana yhtiönä meillä on vahva kokemus yhteistyöstä johtavien kansainvälisten toimijoiden kanssa. Tuotamme palvelumme hyödyntäen uusimpia teknologioita ja ohjelmistoratkaisuja. Nicen palveluksessa on yli 400 kokenutta työtekijää täydennettynä yli 300 henkilön kumppaniverkostolla. Nicen vuosittainen liikevaihto on noin 80 M€. www.nice.fi