Indoor Group keskittää logistiikkapalvelunsa Itellalle

18.02.2009

Indoor Group ja Itella Logistiikka ovat allekirjoittaneet viisivuotisen sopimuksen logistiikkapalveluista. Sopimuksen mukaan Indoorin Asko- ja Sotka-ketjujen nykyiset kolme keskusvarastoa yhdistetään yhdeksi logistiikkakeskukseksi vuoden 2010 alusta alkaen. Toiminnot keskitetään Itellan logistiikkakeskuksen laajennusosaan Orimattilan Pennalaan.

Indoor Groupin logististen toimintojen keskittämistä Pennalaan puoltavat hyvät liikenneyhteydet sekä Itellan tarjoamat joustavat huonekalualan kausivaihteluihin soveltuvat palvelut.

- Itella on meille tuttu kumppani jo vuosien varrelta, Indoor Groupin toimitusjohtaja Pasi Mäkinen toteaa. - Arvostamme erityisesti sen vahvaa kokemusta huonekaluista sekä kattavaa palvelutarjontaa.

Lisätietoja tiedotusvälineille:
maajohtaja Jarmo Halonen, Itella Logistiikka, puh. 040 900 6466
toimitusjohtaja Pasi Mäkinen, Indoor Group Oy, puh. 050 502 3097

Yhteyshenkilö Itellan viestinnässä:
logistiikan viestintäjohtaja Johanna Kotila, puh. 050 436 4437

Indoor Group on ketjukonsepteillaan johtava kodin huonekalujen ja sisustustuotteiden vähittäiskauppias Suomessa. Yhtiöön kuuluu vähittäiskauppaketjut Asko ja Sotka, pehmustettujen huonekalujen kokoonpanoon keskittyvä Insofa Oy sekä tytäryhtiöt Virossa ja Latviassa. Indoor Group -konsernin liikevaihto vuonna 2007 oli 196,5 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä 955. Asko-ketjuun kuuluu 32 sisustustavarataloa ja -myymälää Suomessa sekä tavaratalot Tallinnassa, Tartossa ja Riiassa. Sotka-ketjuun kuuluu 52 huonekalu-myymälää Suomessa sekä myymälät Tallinnassa, Tartossa, Pärnussa sekä Riiassa.

Itella-konserniin kuuluva Itella Logistiikka tukee ja kehittää asiakasyritystensä liiketoimintaa tarjoamalla palveluita rahtiin ja huolintaan, kuljetuksiin ja jakeluihin, varastointiin sekä sopimuslogistiikan kokonaisratkaisuihin. Itella Logistiikan liikevaihto vuonna 2008 oli 813,2 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa työskentelee noin 10 350 henkilöä kahdeksassa maassa (Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja, Latvia, Liettua, Viro ja Venäjä).
www.itella.fi/logistiikka