YAP Solutions ja Itellan NetPosti-palvelut solmivat yhteistyösopimuksen

11.08.2008

NetPosti tukemaan järjestöjen ja lehtitalojen sähköistä asiointia

YAP Solutions Oy:n asiakkaat voivat nyt hyödyntää NetPostia kuluttajille suuntautuvassa sähköisessä asiaviestinnässä. Itellan NetPosti-palvelut ja YAP Solutions Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka ansiosta YAP Solutions Oy pystyy sisällyttämään NetPosti-palvelut osaksi omia IT-kokonaisratkaisujaan.

YAP Solutions Oy on järjestöjen ja lehtitalojen järjestelmiin keskittynyt IT-palvelutalo, joka tarjoaa tietojärjestelmien kokonaisratkaisuja. IT-kokonaispalvelu sisältää toimialakohtaisen järjestelmien suunnittelun ja toteutuksen lisäksi käyttöpalvelun ja -tuen sekä järjestelmähuollon.

- NetPosti-palvelu osana meidän toimittamiamme IT-ratkaisuja tuo järjestöille ja lehtitaloille selkeitä hyötyjä asiakasyhteyksien ja palveluprosessien nopeuteen, tehokkuuteen ja kustannuksiin. Myös järjestöjen jäsenet ja lehtien tilaajat hyötyvät mahdollisuudesta vastaanottaa ja arkistoida yhä useampi kirje sähköisesti NetPostiin, kertoo YAP Solutions Oy:n toimitusjohtaja Mikael Laine.

- NetPosti on sisältöriippumaton sähköinen asiointipalvelu, jonne kuluttaja voi vastaanottaa kaiken asiaviestintänsä laskuista palkkakuitteihin ja järjestöviesteihin saakka. Meistä on hienoa, että YAP Solutions auttaa asiakkaitaan siirtymään jälleen yhden lisäaskeleen kohti sähköistä asiointia. Sähköinen asiointi tuo organisaatioille kustannussäästöjä, parantaa asiakaspalvelua ja on ympäristönkin kannalta kestävä ratkaisu, toteaa NetPosti-palveluiden kehitysjohtaja Pasi Ketonen Itellasta.

NetPosti on kuluttajien turvallinen sähköinen asiointipalvelu, joka sisältää postilaatikon, kuuden vuoden arkiston ja yli 1 000 sähköistä asiointilomaketta. NetPosti-palvelussa on tällä hetkellä lähes 3 000 lähettäjäyritystä ja yli 1 000 viranomaislomaketta. Kuluttajia palvelun piirissä on yli 135 000. Vuonna 2007 palvelun kautta toimitettiin yli 1,1 miljoonaa sähköistä kirjettä kuluttajille. NetPostiin voi tutustua tarkemmin osoitteesta www.posti.fi/netposti.


Lisätietoja tiedotusvälineille

YAP Solutions Oy, toimitusjohtaja Mikael Laine, (09) 7771 9720, sähköposti: etunimi.sukunimi@yap.fi

Itella Oyj, NetPosti-palvelut, kehitysjohtaja Pasi Ketonen, 040 820 8808, sähköposti: etunimi.sukunimi@itella.com


Itella-konserni tarjoaa ratkaisuja tieto- ja tavaravirtojen hallintaan. Itella toimii viestinvälityksen, informaatiologistiikan ja logistiikan aloilla. Konserni toimii kymmenessä Pohjois-Euroopan maassa ja palvelee kuluttaja-asiakkaita Posti- ja yritysasiakkaita Itella-nimellä. Itellan NetPosti-palvelut liiketoimintayksikkö kehittää ja markkinoi innovatiivisia sähköisiä kuluttajan tavoittamisen hallinnan palveluita yrityksille ja yhteisöille. Lisätietoja konsernista osoitteessa www.itella.com/group.

YAP Solutions Oy on järjestöjen ja lehtitalojen järjestelmäratkaisuihin keskittynyt IT-palveluyritys. Järjestöratkaisuja yhtiö tarjoaa ammattiliitoille, työttömyyskassoille sekä muille kansalais- ja vapaa-ajanjärjestöille. Näissä asiakassegmenteissä yhtiöllä on vahva erityisosaaminen, pitkät perinteet sekä vankka markkina-asema. Lehtisovelluksissaan yhtiö on keskittynyt erityisesti lehtitalojen levikki- ja asiakashallintajärjestelmiin. Lisätietoja yhtiöstä osoitteessa www.yapsolutions.fi.