Kotimaan rahdin tilaamisesta helpompaa – parannusta myös seurattavuuteen

11.03.2008

Kotimaan rahtilähetysten tilaaminen on entistä helpompaa, sillä internetin kautta käytettävän RahtiPrinetti-ohjelman ominaisuuksia ja käytettävyyttä on parannettu. RahtiPrinetistä voi tulostaa nyt rahtikirjan lisäksi myös JJFI-koodillisia osoitelappuja, mikä mahdollistaa lähetysten kollikohtaisen seurannan muiden logistiikan tuotteiden tapaan. 

Helppokäyttöinen RahtiPrinetti-ohjelma opastaa käyttäjää ja kysyy vaiheittain tilaukseen tarvittavat tiedot. Kun tilaus vahvistetaan, välittyy siitä tieto tilauskeskukseen, josta otetaan tarvittaessa yhteyttä asiakkaaseen kuljetuksen onnistumisen varmistamiseksi.

Tehdyt tilaukset voi tallentaa myöhempää käyttöä varten valmiiksi tilauspohjiksi, jolloin uuden tilauksen tekeminen onnistuu vaivattomasti muuttuneita lähetystietoja muokkaamalla. Tilauspohja luodaan täyttämällä tilaus ja tallentamalla se vahvistusvaiheessa tilauspohjaksi.

RahtiPrinetti on tarkoitettu kotimaan rahdin sopimusasiakkaille. Käyttäjätunnuksia voi tilata osoitteesta https://ohjelmat.posti.fi/kuljetustilaus/www/tunnustilaus.htm

RahtiPrinetti-demoon 

Kotimaan rahti on yritysasiakkaidemme käyttöön tarkoitettu säännöllisten tai yksittäisten tavaralähetysten kuljetuspalvelu. Lisää Kotimaan rahdista 

Lisätietoa
kuljetustilauksista yritysasiakaspalvelusta puh. 0200 92 000 (ma-pe klo 8-18) ja sähköpostitse kuljetustilaus@itella.com.