Joulupostimerkkejä vaikka kotiovelta

12.11.2008

Joulutervehdysten lähettäminen on tänäkin vuonna helppoa. Postimerkkejä on saatavilla monista paikoista ja lähettäminen sujuu tutun punaisen postituskuoren avulla. Kuori jaetaan jokaiseen talouteen marraskuun aikana. Siihen laitetut joulutervehdykset voi jättää postiin heti, ne jaetaan vastaanottajille 8.12. alkaen. 

Maanantaista 17.11. alkaen kaikki postinjakajat myyvät jakelureiteillään kotimaan joulutervehdyksiin tarkoitettuja 60 sentin joulupostimerkkejä arkkeina. Yhdessä arkissa on 20 merkkiä ja sen hinta on 12 euroa. Ostosten sujuvuuden kannalta kannattaa varata tasaraha. Postinjakajan voi pysäyttää hänen jakelureitillään.

Postinjakajien merkkimyynti jatkuu maanantaihin 15.12. asti, mikä on myös viimeinen 60 sentin postimerkillä lähetettävien joulutervehdysten postituspäivä.

Postimerkkejä saa yhteensä yli 4 000 pisteestä kuten posteista, kioskeista, kirjakaupoista, päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista. Joulupostimerkkejä voi tilata myös Postin internet-sivuilta www.posti.fi. Internet-tilaukset tulee tehdä viimeistään sunnuntaina 7.12. jotta ne ehditään toimittaa ajoissa joulupostituksia varten.

Joulutervehdysten punainen postituskuori helpottaa joulutervehdysten lähettämistä, sillä kortit voi kirjoittaa ja jättää postiin ajoissa vaikka jo marraskuussa. Kortit jaetaan vastaanottajille joulun alla.

Lisätietoa joulupostin tärkeistä päivämääristä ja hinnoista saa Postin asiakaspalvelusta 0200 71000 (pvm/mpm) ja internetistä www.posti.fi/joulu.

---------------------
Toimituksille tiedoksi:

Tiedotusvälineille lisätietoja antaa tuotepäällikkö Mari Jäntti, puh. 020 451 7523, sähköposti etunimi.sukunimi(at)posti.fi

Itellan Viestinnän yhteyshenkilö tiedotusvälineille on viestintäpäällikkö Mika Heijari, puh. 020 451 3045, sähköposti etunimi.sukunimi(at)itella.com

Joulupostiin liittyvää kuvamateriaalia on saatavissa konsernin nettisivujen Media-osiosta (Kuvapalvelu ja logot): www.itella.com/group/media