Itellan SAP-ylläpito siirtyy Accenturelle

22.05.2008

Itella Oyj ja Accenture Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jolla Itellan SAP-järjestelmien ylläpito ja pienkehitys siirtyvät Accenturelle 1.6.2008. Siirto tehdään liikkeenluovutuksena, jossa Itellan ICT-palveluissa SAP-ylläpidosta vastanneet 15 henkilöä siirtyvät Accenturelle vanhoina työntekijöinä.

– Haimme kumppania, jolla on kykyä palvella kasvavaa Itella-konsernia kansainvälisesti. Tehdyllä sopimuksella turvaamme osaajien saatavuuden Suomessa ja muissa Itella-maissa, konsernin tietohallintojohtaja Tomi Pienimäki kertoo.

– Olemme iloisia voidessamme käynnistää Itellan kanssa uudenlaisen yhteistyön ja auttaa Itellaa menestymään kasvavassa kansainvälisessä toimintaympäristössä. Toivotamme Itellan SAP-ylläpidosta vastanneet henkilöt lämpimästi tervetulleiksi Accenturelle, sanoo Accenturen julkisten palveluiden toimialajohtaja Jorma Jokinen.

 

Lisätietoja:

Itella Oyj: Tietohallintojohtaja Tomi Pienimäki, puh. 020 451 5395

Itella-konserni tarjoaa ratkaisuja tieto- ja tavaravirtojen hallintaan. Itella toimii viestinvälityksen, informaatiologistiikan ja logistiikan aloilla. Konsernilla on toimintaa kymmenessä Pohjois-Euroopan maassa. Liikevaihto vuonna 2007 oli 1 688 miljoonaa euroa, ja työntekijöitä on noin 25 000. Konserni palvelee yritysasiakkaitaan Itella-nimellä ja kuluttajia Posti-nimellä. Lisätietoja konsernista osoitteessa www.itella.com/group.