Itellan logistiikkakeskuksille korkein A-luokan sertifikaatti

17.09.2008

Kaksi Itella Logistiikan logistiikkakeskusta on saanut turvallisuusalan korkeimman A-luokan sertifikaatin. TAPA (Transported Asset Protection Association) -yhdistyksen sertifikaatti on myönnetty Itella Logistiikan Vantaan Manttaalitien sekä Kotkan logistiikkakeskuksille.

A-luokan sertifikaatti myönnetään vain sellaisille kohteille, joiden turvallisuustaso on todettu hyvin korkeaksi. TAPA-yhdistyksen prosessissa käydään läpi kohteen turvallisuustekniikka, fyysinen suojaus, toiminta- ja työohjeet sekä parhaat turvallisuuskäytännöt.

- Turvallisuus on aina ollut keskeinen osa Itellan palveluja. Turvaamme asiakkaan omaisuuden koko kuljetusketjun aikana: maantie-, meri- ja lentokuljetuksissamme sekä varastoterminaaleissamme, Itellan turvallisuuspäällikkö Heikki Horn kertoo.

TAPA-auditointien lisäksi Itella tekee sisäisiä auditointeja ja huomioi asiakkaiden turvallisuuteen liittyvät tarpeet palvelujen kehittyessä. - Kaikki uudet varastomme, kuten Moskovaan ja Pietariin uudet varastot, on rakennettu niin, että ne täyttävät A-luokan TAPA-vaatimukset, Horn kuvaa.


Lisätietoja:
Jarmo Halonen, Suomen maajohtaja, Itella Logistiikka,  +358 40 900 6466
Heikki Horn, turvallisuuspäällikkö, Itella Oyj,  +358 400 68 9070
Viestinnän yhteystiedot: Johanna Kotila, viestintäjohtaja, Itella Logistiikka,  +358 50 436 4437

Itella Logistiikka
Itella-konserniin kuuluva Itella Logistiikka tukee ja kehittää asiakasyritystensä liiketoimintaa tarjoamalla palveluita rahtiin ja huolintaan, kuljetuksiin ja jakeluihin, varastointiin sekä sopimuslogistiikan kokonaisratkaisuihin. Itella Logistiikan liikevaihto ylittää vuonna 2008 700 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa työskentelee noin 10 350 henkilöä kahdeksassa maassa (Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja, Latvia, Liettua, Viro ja Venäjä).
www.itella.fi/logistiikka