Itellan kuluttajapakettiliiketoiminta laajenee Virossa

30.09.2008

Kuluttajat voivat noutaa paketteja SmartPostin pakettiautomaateista

Itella on allekirjoittanut yhteistyösopimuksen SmartPostin kanssa kuluttajapakettien jakelusta Viron markkinoilla. Jatkossa virolaisen SmartPostin 20 pakettiautomaattia toimivat kuluttajapakettien jakelu- ja noutopisteinä suurimmissa Viron kaupungeissa. Itella vastaa pakettien käsittelystä, lajittelusta ja kuljetuksesta automaatteihin omien kuriiriensa avulla. Yhteistyö käynnistyy marraskuussa etäkauppa-asiakkaiden kanssa.

- Tavoitteenamme on tarjota kuluttajille vaihtoehtoisia ja nopeita tapoja pakettien noutoon sekä Suomessa että myös muilla markkinoilla. Alkava yhteistyö SmartPostin kanssa on luonteva jatko viime keväänä toteutetuille Suomen ja Viron pakettiautomaattikokeiluille, joista saadut kokemukset olivat erittäin myönteisiä. SmartPostin pakettiautomaatit tarjoavat meille erinomaisen kanavan laajentaa pakettiliiketoimintaa Viron markkinoilla, kertoo Itellan Express- ja pakettiliiketoiminnan johtaja Aku Happo.

- SmartPost on rakentanut toimivan jakeluverkoston Virossa ja Itella Suomen pakettiliiketoiminnan markkinajohtajana on meille luonteva yhteistyökumppani. Kuluttajat voivat noutaa paketteja automaateistamme helposti ja nopeasti, SmartPostin toimitusjohtaja Indrek Oolup kertoo.


Lisätietoja:
Aku Happo, johtaja, Express- ja pakettiliiketoiminta, Itella Logistics, puh. +358 40-5627065


Itella Logistiikka
Itella-konserniin kuuluva Itella Logistiikka tukee ja kehittää asiakasyritystensä liiketoimintaa tarjoamalla palveluita rahtiin ja huolintaan, kuljetuksiin ja jakeluihin, varastointiin sekä sopimuslogistiikan kokonaisratkaisuihin. Itella Logistiikan liikevaihto ylittää vuonna 2008 700 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa työskentelee noin 10 350 henkilöä kahdeksassa maassa (Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja, Latvia, Liettua, Viro ja Venäjä).
www.itella.fi/logistiikka