Itella Viestinvälitys ostaa DH Toolsin Talentumilta

15.02.2008

Itella Viestinvälitys ja Talentum ovat tänään 15.2.2008 sopineet yrityskaupasta, jossa Itella ostaa markkinoinnin kampanjanhallintaan erikoistuneen DH Tools Oy:n.

DH Tools on Suomen suurin markkinoinnin ohjausjärjestelmiin erikoistunut yritys. Yrityksen palvelujen avulla on mahdollista hallinnoida laajoja kampanjakokonaisuuksia sekä sen yksittäisiä työvaiheita. Projektien hallinnan lisäksi ohjausjärjestelmät tuovat tehokkuutta materiaalien tuottamiseen, hyväksymiseen, kommentointiin, muokkaamiseen ja arkistointiin sekä toimittajien kilpailuttamiseen ja logistiikkaan.

Helsinkiläisellä DH Toolsilla on 16 työntekijää, jotka siirtyvät 15.2.2008 Itella Viestinvälityksen Asiakkuusmarkkinointi-liiketoimintayksikköön ns. vanhoina työntekijöinä. DH Toolsin toimitusjohtaja Markus Vuorinen jatkaa DH Tools -liiketoiminnan Business Managerina Itella Asiakkuusmarkkinoinnissa.

– DH Tools tuo meille kampanjanhallinnan sisältö- ja prosessiosaamista, joka täydentää erinomaisesti monikanavaisen markkinointiviestinnän palvelukokonaisuuttamme. DH Toolsin myötä meillä on entistä parempi valmius toteuttaa asiakkaillemme Avaimet käteen -markkinointikampanjoita sekä auttaa asiakkaitamme tehostamaan omia markkinointiprosessejaan, toteaa Asiakkuusmarkkinoinnin johtaja Pavlos Ylinen Itella Viestinvälityksestä.

– Digitaalinen aineistohallinta on mielenkiintoinen toimiala, siinä on paljon potentiaalia ja DH Toolsilla on hyviä brändeja asiakkainaan. Aineistonhallinta ei kuitenkaan ole Talentumin ydinliiketoimintaa ja siksi strategiamme mukaisesti halusimme siitä luopua. Olemme iloisia, että yhtiö päätyy suomalaiselle Itellalle, jolla alan toimijana on hyvät mahdollisuudet kehittää yhtiötä edelleen, sanoo Talentumin premediatoimialasta vastaava johtaja Lasse Rosengren.
 

Lisätietoja:
Johtaja Pavlos Ylinen, Itella Asiakkuusmarkkinointi, puh. 020 451 5049                                         
Toimitusjohtaja Markus Vuorinen, DH Tools Oy, puh. 050 427 7249

DH Tools tarjoaa markkinointiprosesseja tehostavia palveluja. DH Toolsin tuotteet yhtistävät samaan kokonaisuuteen markkinoijan, mainos- ja viestintätoimistot, kirjapainot ja muut prosessiin liittyvät yhteistyökumppnit. DH Toolsin palveluilla on rekisteröityneitä käyttäjiä yli 500 000 163 maassa jokaisella mantereella. Lisätietoja osoitteessa www.dhtools.fi.

Itella Viestinvälitys tarjoaa kirjeiden, suoramainosten ja lehtien jakelupalveluita Suomessa ja kumppaneiden kautta maailmanlaajuisesti. Itella Viestinvälitys kehittää uusia, entistä monipuolisempia ratkaisuja sekä fyysiseen että sähköiseen tavoittamiseen. Asiakkuusmarkkinoinnissa tämä tarkoittaa koko arvoketjun kattavaa kokonaispalvelua analytiikasta markkinointiviestien lähettämiseen, palautteen käsittelyyn ja tilausten toimittamiseen. Itella Viestinvälityksessä on työntekijöitä 18 500 ja liikevaihto vuonna 2007 oli 894 miljoonaa euroa. Itella Viestinvälitys -liiketoimintaryhmä kuuluu Itella-konserniin. Lisätietoja konsernista osoitteessa www.itella.com/group