Itella vahvasti Viron kuluttajien pakettijakeluun

06.10.2008

Kuluttajat voivat pian noutaa paketteja 50 R-Kioskista ympäri Viroa

Itella Logistiikka laajentaa sopimusta R-Kioskin kanssa kuluttajapakettien jakelusta koko Viron alueelle. Kuluttajat voivat noutaa paketteja 50 R-Kioskista kaikissa Viron suurimmissa kaupungeissa. Itellan ja R-Kioskin yhteistyö alkoi Tallinnan alueella tämän vuoden maaliskuussa. Tulokset ovat olleet hyviä, ja yhteistyö laajenee nyt koko maan kattavaksi.

- R-Kioskit sijaitsevat keskeisillä, vilkkaasti liikennöidyillä paikoilla ja niiden aukioloajat ovat pitkiä, seitsemänä päivänä viikossa. Kuluttajille pakettien nouto R-kioskeista on näin helppoa ja kätevää, sanoo toimitusjohtaja Jüri Võssokov, R-Kiosk Eesti AS.

- Haluamme tarjota kuluttajille lisää vaihtoehtoisia ja helppoja tapoja noutaa pakettinsa. R-Kioskit pakettien noutopaikkoina on Itellalle erinomainen kanava laajentaa pakettiliiketoimintaa Viron markkinoilla. Verkostomme Virossa on nyt todella kattava, kun siihen kuuluvat R-Kioskit ja SmartPostin pakettiautomaatit. Samalla etäkaupasta muodostuu varmasti entistä houkuttelevampi vaihtoehto virolaisille kuluttajille, sanoo Aku Happo, Itellan Express- ja pakettiliiketoiminnan johtaja.

Itella julkisti viime viikolla yhteistyösopimuksen SmartPostien pakettiautomaattien käytöstä Virossa.

Lisätietoja tiedotusvälineille:
Aku Happo, johtaja, Express- ja pakettiliiketoiminta, Itella Logistics, tel. +358 40-5627065

Itella Logistiikka
Itella-konserniin kuuluva Itella Logistiikka tukee ja kehittää asiakasyritystensä liiketoimintaa tarjoamalla palveluita rahtiin ja huolintaan, kuljetuksiin ja jakeluihin, varastointiin sekä sopimuslogistiikan kokonaisratkaisuihin. Itella Logistiikan liikevaihto ylittää vuonna 2008 700 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa työskentelee noin 10 350 henkilöä kahdeksassa maassa (Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja, Latvia, Liettua, Viro ja Venäjä).
www.itella.fi/logistiikka