Itella tukee Itämeren suojeluohjelmaa Nokian matkapuhelimien kierrätyskampanjassa

10.04.2008

Itella on mukana Nokian matkapuhelinten kierrätyskampanjassa tukemassa WWF:n Itämeren suojelutyötä. Kampanjan aikana Nokia, Itella ja muut yhteistyökumppanit lahjoittavat jokaista kierrätyskuoressa lähetettyä puhelinta kohden kaksi euroa WWF:n Operaatio Merenneito -kampanjaan puhtaamman Itämeren puolesta.

Itella toteuttaa kampanjaan liittyvien materiaalien jakelu- ja kuljetuspalvelut. Itella huolehtii palautuskuorien jakelusta Nokian yhteistyökumppaneille ja palautuneiden laitteiden toimittamisesta Nokian huoltoon kierrätettäväksi. Käytöstä poistetut Nokia-matkapuhelimet ja -lisälaitteet voi palauttaa kätevästi postitse asianmukaiseen kierrätykseen kuoressa, jonka postimaksu on jo valmiiksi maksettu.

– On erinomaista, että Itellan palveluiden avulla voimme tukea asiakkaiden ympäristötavoitteiden toteuttamista. Tässä ympäristönsuojelukampanjassa fyysisellä kirjeellä ja Itellan kattavalla palveluverkostolla on oleellinen rooli toteutuksessa. Palautuskuori, jossa postimaksukin on jo maksettu valmiiksi, on helppo ottaa mukaan ja pudottaa lähimpään kirjelaatikkoon tai postiin”, kuvailee liiketoimintajohtaja Ulla Seppälä Itella Viestinvälityksestä.

Nokia, Itella ja muut yhteistyökumppanit kampanjoivat matkapuhelinten kierrättämisen puolesta toistamiseen Suomessa. Kokemukset reilu vuosi sitten toteutetusta kampanjasta olivat hyviä. Kierrätyskuorien palautusprosentti oli selvästi vastaavia kansainvälisiä toteutuksia korkeampi.

Kampanja on käynnissä 14.4.–30.6.2008 välisen ajan, ja kierrätyskuoria on saatavilla seuraavista Nokian yhteistyökumppanin liikkeistä maanlaajuisesti: Sonera Piste, Veikon Kone, ON-kauppiaat, Elisa Shopit, dna Kauppa, dna Market, Gigantti, Musta Pörssi, Markantalo, Expert, Expert ASA, Verkkokauppa.com ja Tekniset. Näiden lisäksi kierrätyskuoria voi noutaa myös Nokia Aleksanterinkatu -liikkeestä Helsingistä.

Lisätietoja kampanjasta

Lisätietoja tiedotusvälineille:
Itella Viestinvälitys, kirjejakeluiden liiketoimintajohtaja Ulla Seppälä, puh. 020 451 7298, sekä
myynti- ja markkinointijohtaja Ritva Kamunen, puh. 020 451 4671
sähköposti: etunimi.sukunimi@itella.com

Itella-konserni tarjoaa ratkaisuja tieto- ja tavaravirtojen hallintaan. Itella toimii viestinvälityksen, informaatiologistiikan ja logistiikan aloilla. Konsernilla on toimintaa yhdeksässä Pohjois-Euroopan maassa. Liikevaihto vuonna 2007 oli 1 688 miljoonaa euroa, ja työntekijöitä on noin 25 000. Konserni palvelee yritysasiakkaitaan Itella-nimellä ja kuluttajia Posti-nimellä. Lisätietoja konsernista osoitteessa www.itella.com/group.