Itella Logistiikka laajentuu Norjassa

12.06.2008

Itella Logistiikka on allekirjoittanut sopimuksen Universal Spedisjon Bergen AS:n koko osakekannan ostosta. Itella Logistiikka on vuodesta 2006 ollut yhtiössä omistajana 50 % osuudella.

- Universal Spedisjon Bergen AS:n koko osakekannan osto  vahvistaa asemaamme yhtenä Norjan markkinoiden johtavana logistiikkatoimijana. Universal Spedisjon Bergen on kehittänyt strategiamme mukaisesti kattavia kuljetus- ja sopimuslogistiikan palveluita ja luonut erittäin hyvän verkoston kansainvälisiin kuljetuksiin, kertoo Itella Logistics AS:n toimitusjohtaja Kjell-Arne Eloranta.

Itella Logistiikan toiminta Norjassa alkoi vuonna 2006, kun se osti Universal Spedisjon AS:n. Yhtiöllä on toimintaa Oslossa, Kristiansandissa, Stavangerissa ja Trondheimissa ja sen palveluihin kuuluvat lento, meri- ja maantiekuljetukset, huolinta sekä sopimuslogistiikan ratkaisut.   Yhtiön palveluksessa on 130 henkilöä ja sn liikevaihto on noin 62,5 miljoonaa euroa.

Universal Spedisjon Bergen AS työllistää 12 työntekijää, joiden asemaan kaupalla ei ole vaikutusta. Kauppa vaatii vielä Norjan kilpailuviranomaisten hyväksynnän.

Lisätietoja:
Kjell-Arne Eloranta, Managing Director, Itella Logistics AS, tel. +47 2321 3400

Viestinnän yhteystiedot:
Johanna Kotila, Communications Manager, Itella Logistics, tel. +358 50 436 4437.