Itella ja IVANAhelsinki yhteistyöhön: Postin tuotteisiin IVANAhelsingin persoonallisia kuoseja

13.05.2008

Itella Oyj ja IVANAhelsinki ovat sopineet lisenssiyhteistyöstä, jonka mukaan Itellalla on yksinoikeus käyttää IVANAhelsingin kuvioita valituissa Postin tuotteissa ja palveluissa, kuten korteissa ja pakkaustarvikkeissa. Sopimus mahdollistaa Itellalle uuden tuoteperheen kehittämisen. Yhteistyösopimuksen pohjalta IVANAhelsingillä on myös mahdollisuus myydä omia tuotteittaan Postin myymäläverkoston kautta, ensivaiheessa Helsingin pääpostissa. Itella on tehnyt vastaavanlaisen lisenssisopimuksen Marimekon kanssa vuonna 2007.

Kuluttajat ovat tärkeä asiakasryhmä, jonka muuttuviin tarpeisiin halutaan vastata. Itella panostaa suomalaisten mahdollisuuksiin välittää tunteita ja viestejä sekä perinteisillä että uusilla tavoilla. IVANAhelsingin designiin liittyvän tuotevalikoiman tavoitteena on rohkaista suomalaisia muistamaan heille tärkeitä ihmisiä persoonallisesti postin välityksellä.

IVANAhelsingin persoonallisia ja elämyksellisiä kuoseja tullaan käyttämään esimerkiksi Postin pakkaustarvikkeissa sekä sähköisissä kuluttajatuotteissa, joita ovat esimerkiksi ePostikortti ja Mobiilipostikortti.  Sopimuksen piirissä olevista printeistä ensimmäiset tulevat näkymään Postin tuotteissa alkuvuonna 2009.

– Täydennämme kuluttajatuotteiden valikoimaamme yhteistyöllä IVANAhelsingin kanssa, Itella-konsernin Kuluttajamyynnistä vastaava johtaja Lars Eklundh kertoo. – Vahvat suomalaiset juuret omaava Itella sekä kansainvälisillä muotiareenoilla tunnustusta saanut IVANAhelsingin omaleimainen design sopivat mainiosti yhteen. Kehitämme tuotteita ja palvelujamme perinteitä kunnioittaen ja uutta luoden, tehden yhteistyötä suomalaisten suunnittelijoiden kanssa, Eklundh jatkaa.

– Itella on ollut meille tuttu ja turvallinen yhteistyökumppani logistiikassa jo vuosien ajan. Itellan avarakatseinen, aikaansa seuraava näkemys puhuttelevien, visuaalisten elementtien yhdistämisestä heidän palveluihinsa ja tuotteisiinsa oli peruslähtökohta yhteistyölle. Kauneuden tuominen arkeen ja juhlaan toteutuu nyt konkreettisesti tässä yhteistyössä, IVANAhelsingin tuottaja Pirjo Suhonen kertoo.

 

Lisätietoja tiedotusvälineille:
Itella Oyj, johtaja Lars Eklundh, puh. 020 45 26125
IVANAhelsinki, tuottaja Pirjo Suhonen, puh. 050 347 6131

 

Itella-konserni tarjoaa ratkaisuja tieto- ja tavaravirtojen hallintaan. Itella toimii viestinvälityksen, informaatiologistiikan ja logistiikan aloilla. Konsernilla on toimintaa kymmenessä Pohjois-Euroopan maassa. Liikevaihto vuonna 2007 oli 1 688 miljoonaa euroa, ja työntekijöitä on noin 25 000. Konserni palvelee yritysasiakkaitaan Itella-nimellä ja kuluttajia Posti-nimellä. Lisätietoja konsernista osoitteessa www.itella.com/group.

IVANAhelsinki on vuonna 1998 perustettu suomalainen taidebrändi, joka on kymmenessä vuodessa kasvanut kansainvälisesti tunnetuksi merkiksi. IVANAhelsingin tunnetuin tuotekokonaisuus on Paola Suhosen suunnittelema IVANAhelsinki designvaatemallisto, jonka tuotteet edustavat uutta ”eettinen luksus” tuotekategoriaa. IVANAhelsingin suunnittelussa yhdistyvät ennakkoluulottomalla tavalla muoti, taide ja muotoilu. IVANAhelsingin tuotteita on saatavilla ympäri maailmaa, 25 eri maassa.

www.ivanahelsinki.com