Itella hankkii työvaatteet Indiformilta

11.09.2008

Itella ja Indiform ovat solmineet sopimuksen työ- ja suojavaatteiden toimittamisesta Itellan työntekijöille. Itella on Suomen suurimpia työvaatteiden käyttäjäyrityksiä, niitä käyttää lähes 20 000 työntekijää postinkäsittely, kuljetus-, jakelu- ja asiakaspalvelutehtävissä. Lisäksi asusteita käytetään konsernin yhdeksässä muussa toimintamaassa Pohjois-Euroopassa.

Yhtenäinen ja laadukas vaatetus on osa kansainvälisen Itellan yrityskuvaa. Luottamuksellisissa tehtävissä asiakkaan on tunnistettava Itellan työntekijä helposti. – Jatkossa jokaiselle Itellan kolmelle liiketoimintaryhmälle ja Postin myymälöiden henkilöstölle haetaan oma mallisto, joka kuitenkin tuo yhtenäisesti esiin Itellan brandin, kertoo projektipäällikkö Timo Paasonen.
  
Indiform on Euroopan johtava työvaatteiden toimittaja suurille yrityksille.  – Olemme hiljattain aloittaneet työskentelymme Suomessa ja on todella hienoa, että me voimme allekirjoittaa sopimuksen Itellan kanssa. Itella on yksi Suomen mielenkiintoisimmista asiakkaista työvaatteiden osalta, sanoo Indiformin johtaja Christian Nilsson.
  
Lisätietoja tiedotusvälineille antavat:
Itella Oyj: projektipäällikkö Timo Paasonen, puhelin 020 451 4730
Indiform: maajohtaja Liisa Niemi, puhelin 010 2868 741


Itella-konserni tarjoaa ratkaisuja tieto- ja tavaravirtojen hallintaan. Itella toimii viestinvälityksen, informaatiologistiikan ja logistiikan aloilla. Konsernilla on toimintaa kymmenessä Pohjois-Euroopan maassa. Liikevaihto vuonna 2007 oli 1 688 miljoonaa euroa, ja työntekijöitä on noin 30 000. Konserni palvelee yritysasiakkaitaan Itella-nimellä ja kuluttajia Posti-nimellä. Lisätietoja konsernista osoitteessa www.itella.com/group.

Indiformin omistaa Kwintet Group, jonka kotipaikka on Malmö. Yhtiöllä on 143 työntekijää seitsemässä maassa, ja liikevaihto on n. 57 miljoonaa euroa. Indiform tarjoaa asiakkaalle räätälöidyn kokonaisratkaisun, joka sisältää työvaatteiden suunnittelun, hankinnan ja logistiikan sekä profilointituotteet. Lisätietoja Indiformista osoitteessa www.indiform.fi.