Itella aloittaa pakettien jakelun kolmessa Viron R-kioskissa

14.04.2008

Itella Logistiikan eteneminen Viron kuluttajapakettimarkkinoilla jatkuu

Itella jatkaa nopeaa etenemistään Viron kuluttajapakettimarkkinoilla ja aloittaa aiemmin julkistetun pakettiautomaattipilotin lisäksi kuluttajapakettien jakelun Virossa R-kioskin kanssa. Ensimmäisessä vaiheessa paketteja jaetaan Tallinnan Nurmenuku keskuksen (Õismägi), Magistrali keskuksen (Mustamägi) ja Smuuli Nesteen R-kioskeilla (Lasnamägi).

- Käynnistyvä yhteistyö R-kioskin kanssa tukee tavoitettamme käynnistää oma kattava kuluttajapakettien jakeluverkosto Viron markkinoilla. R-kioskit ja maaliskuussa markkinoille tuomamme pakettiautomaatit tarjoavat kuluttajalle mahdollisuuden valita itselleen sopivin pakettien noutopiste. R-kioskilla on kattava verkosto ja kioskit sopivat hyvin pakettien jakeluun, kertoo Itellan Express- ja pakettiliiketoiminnan johtaja Aku Happo.

Kokeilun aikana virolaiset kuluttajat voivat saada tilaamansa Anttila.ee:n tuotteet paikallisen postin sijasta lähellä olevaan R-kioskiin. Paketin saapumisesta tiedotetaan tekstiviestitse. Paketin noudon yhteydessä kuluttajilta pyydetään palautetta palvelukonseptin jatkokehitystä varten.

R-kioskeilla on kokemusta pakettien välittämisestä asiakkaille Suomessa jo kymmenen vuoden ajalta. Toimintamallin käyttöönottaminen myös Viron R-kioskeissa on luonteva jatko tälle. Itella on luonteva ja luotettava yhteistyökumppani R-kioski-ketjulle.  -Tavoitteemme on tarjota asiakkaille helppo tapa noutaa pakettejaan laajojen aukioloaikojen ja kattavan myyntipisteverkoston avulla, kertoo R-kioski Suomen kehitysjohtaja Sari Martikainen.

Itella-konserniin kuuluva Itella Logistiikka tarjoaa logistiikan kokonaisratkaisuja kahdeksassa maassa (Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja, Latvia, Liettua, Viro ja Venäjä) sekä kumppaneidensa kautta globaalisti. Itella Logistiikan liikevaihto vuonna 2007 oli 620 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa työskentelee 4350 henkilöä. 

Lisätietoja:

Johtaja Aku Happo, Itella Logistiikka, puh. +358 40 5627065, email: etunimi.sukunimi@itella.com
Kehitysjohtaja Sari Martikainen, Rautakirja Oy, puh. +358 400 682 701, email: sari.martikainen@r-kioski.fi

Viestinnän yhteystiedot: viestintäpäällikkö Johanna Kotila, Itella Logistiikka, puh. +358 504364437, email: etunimi.sukunimi@itella.com.