Idols-finalisteista postimerkkejä

07.11.2008

Idols-kilpailun finalisteista voi tilata postimerkkejä. Osan merkkituloista Itella lahjoittaa Suomen  Mielenterveysseuralle käytettäväksi nuorison mielenterveyden tukemiseen.    

Itella Oyj on solminut MTV3:n ja Idols-kilpailun tuottajan FremantleMedia Finland Oy:n  kanssa yhteistyösopimuksen Idols-kilpailun finalistien kuvien käytöstä postimerkeissä. Sopimus on voimassa helmikuun loppuun saakka.  Postimerkit Idoleista tilataan internetissä www.posti.fi/omakuvapostimerkki. Samassa osoitteessa heistä voi tilata myös postikortteja.

Idols-postimerkit tilataan kirjautumalla Postin kotisivuilla Omakuvapostimerkki-palveluun. Jokaisen seitsemän finalistin kuva löytyy Idols-logon takaa. Valitaan kuva, joka halutaan postimerkkiin, ja sille mieleinen postimerkkikehys seitsemästä eri vaihtoehdosta. Tilaus maksetaan verkkopankissa tai luottokortilla. Valmiit postimerkit tipahtavat postiluukusta noin viikon sisällä tilauksesta.

Idols-postimerkit ovat tarrapohjaisia 1. luokan ikipostimerkkejä. Yhdessä arkissa on 20 postimerkkiä ja se maksaa 28 euroa. 

Kahdeksan postikorttia sisältävä setti maksaa 6,80 euroa.  

Suomen Mielenterveysseura saa jokaisesta myydystä arkista 2 euroa (10 senttiä/merkki) ja jokaisesta korttisetistä 80 senttiä (10 senttiä/kortti).

Omakuvapostimerkki-palvelussa olevien Idols-kuvien oikeudet ovat FremantleMedialla, kuvien käyttö on sallittu vain Postin Omakuvatuotteissa.


Lisätietoja:
Postimerkkikeskus, johtaja Markku Penttinen, puh. 020 451 5519, sähköposti: etunimi.sukunimi@posti.fi.


Idols-postimerkkien kuvia konsernin nettisivujen Media-osiosta (Kuvapalvelu ja logot): www.itella.com/group/media