Suomen Posti jatkaa A-maajoukkueen pääyhteistyökumppanina

09.03.2007

Suomen Palloliitto ja Suomen Posti Oyj ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, jolla Suomen Posti jatkaa miesten A-maajoukkueen pääyhteistyökumppanina vuonna 2007. Palloliiton ja Suomen Postin yhteistyön tavoitteena on kannustaa miesten A-maajoukkue vuoden 2008 EM-lopputurnaukseen Itävaltaan ja Sveitsiin.

Jalkapalloyhteistyössä korostuvat myös naisten A-maajoukkueen pääyhteistyö sekä nuorisojalkapallon Kaikki Pelaa -ohjelma. Satavuotista taivaltaan juhlivan Palloliiton kunniaksi ilmestyi keskiviikkona 7. maaliskuuta jalkapallon 100-vuotisjuhlapostimerkki.

  - Posti on ollut 13 vuotta tukemassa suomalaista jalkapalloa. Haluamme kannustaa erityisesti miesten maajoukkuetta kohti ensi vuoden EM-kisoja. Tällä hetkellä näyttää erittäin hyvältä. Mikä olisikaan hienompaa kuin saavuttaa EM-paikka nyt jalkapallon 100-vuotisjuhlavuonna, perustelee Suomen Postin brandimarkkinointipäällikkö Marianna Tuomisto yhteistyön lähtökohtia.

- Suomen Postissa nähdään suomalaisen jalkapalloilun suuri potentiaali. Siksi olemme mukana myös naisten maajoukkueessa vauhdittamassa naisia kohti vuoden 2009 omia EM-kisoja. Lisäksi haluamme olla turvaamassa tulevaisuutta ja olemme kehittäneet Palloliiton kanssa lasten jalkapallokoulujärjestelmää.

Lisätietoja:
brandimarkkinointipäällikkö Marianna Tuomisto, puh. 020 451 5643, marianna.tuomisto@posti.fi