Silta on valinnut Itella Informationin palkkalaskelmien välittämiseen

24.09.2007

Henkilöstöhallinnon palveluita tarjoava Silta Oy ja Itella Information Oy ovat sopineet Sillan palkkalaskelmien ja henkilöstörahasto-otteiden tulostuksesta. Palkkalaskelmat ja henkilöstörahasto-otteet voidaan vastaanottaa myös sähköisesti Postin sähköiseen asiointipalveluun Netpostiin, mikäli loppuasiakas eli palkansaaja niin haluaa. Kaikki tulosteet arkistoituvat Itellan eArkistoon, johon Sillan palkkalaskennan asiakkailla on pääsy käyttäjätunnuksien kautta. Kokonaisvolyymi on uuden sopimuksen myötä noin 1 300 000 tulostetta vuodessa.

- Sillalla on ollut käytössä sähköinen palkkalaskelmapalvelu vuodesta 2004 lähtien. Noin 85 prosenttia Sillan asiakaskannasta on siirtynyt sähköiseen palkkalaskelmaan. Lähtökohtanamme on ollut, että haluamme tarjota asiakkaillemme paremman mahdollisuuden sähköiseen asiointiin ja Netpostin kautta asiakkaidemme palkansaajat voivat nyt keskittää muutkin asiaviestinsä samaan sähköiseen palveluun palkkalaskelmien kanssa, kertoo Hannu Korvenoja Silta Oy:stä.

Itella Informationin lähettää vuosittain lähes 90 miljoonaa eKirjettä, jossa asiakasyritys tai organisaatio lähettää aineistonsa sähköisesti Itellaan. Itellassa aineisto tulostetaan asiakkaan haluamalla tavalla ja lähetetään edelleen vastaanottajalle. Enenevässä määrin myös vastaanotto tapahtuu sähköisesti esimerkiksi Netpostiin.

- Meillä on neljä tulostusyksikköä eri puolilla Suomea. Näin aineisto voidaan tulostaa lähellä vastaanottajaa ja säästää sekä kustannuksia että luontoa. Myönteisiä ympäristövaikutuksia syntyy myös kun aineistot sekä lähetetään että vastaanotetaan sähköisesti, kertoo eKirjeestä vastaava johtaja Miikka Savolainen Itella Information Oy:stä.

 

Lisätietoja:

Hannu Korvenoja, tietohallintopäällikkö, Silta Oy, puh. 040 500 9657.
Miikka Savolainen, tuotelinjajohtaja, Itella Information Oy puh.040 753 6484.

 

Silta Oy   tarjoaa henkilöstöhallinnon palveluja työsuhteen koko elinkaarelle aina rekrytoinnista eläköitymiseen. Palveluvalikoimaan kuuluvat erimerkiksi palkkapalvelut, henkilöstörahastopalvelut ja eläkepalvelut. Lisäksi Silta tarjoaa taloushallintopalveluja kunnille ja yrityksille. Silta-konserni muodostuu Silta Oy:stä ja sen tytäryhtiöstä Rahastopalvelu RP Oy:stä. Kuntalaskenta Oy ja Oy JL-Outsourcing Ab ovat Silta Oy:n osakkuusyhtiöt. Silta Oy:n omistavat WM-data Oy, Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma, Suomen valtio ja Sampo Oyj. Silta-konsernin liikevaihto vuonna 2006 oli 17,9 miljoonaa euroa. Henkilöstön määrä on noin 270 henkilöä.

 

Itella Information -liiketoimintaryhmä tarjoaa asiakaslähtöisiä ratkaisuja digitalisoituvaan viestintään. Ratkaisut tehostavat yritysten ja yhteisöjen laskutuksen, palkkahallinnon, asiakasviestinnän sekä tiedonkeruun ja arkistoinnin prosesseja. Itella Information toimii kahdeksassa maassa. Työntekijöitä on 1 540, ja liikevaihto vuonna 2006 oli 200 miljoonaa euroa. Itella Information -liiketoimintaryhmä kuuluu Itella-konserniin.