L’Oréal Finland Oy:n kosmetiikkatuotteiden logistiikka ulkoistetaan Itella Logistics Oy:lle

13.08.2007

L’Oréal Finland Oy on valinnut Itella Logistics Oy:n logistiikkakumppanikseen. Yhteistyösopimuksen myötä L’Oréalin kosmetiikka- ja hyvinvointituotteiden varasto sekä tuotteiden viimeistely myyntikanaviin siirtyy kokonaisuudessaan Itella Logistics Oy:n hoidettavaksi Suomessa.

Itellan tarjoama kokonaispalvelu kattaa tuotteiden sekä kanavamarkkinoinnin tukimateriaalien varastoinnin. Jakelukeskuksen ohjaus siirretään Itella Logistics Oy:n tietojärjestelmään, joka integroidaan L’Oréalin toiminnanohjausjärjestelmään. Käsiteltäviä tuotteita on vuodessa noin 18 miljoonaa kappaletta.

Sopimuksen myötä L’Oréalin 40 logistiikka-ammattilaista siirtyy marraskuun alussa Itella Logistics Oy:n palvelukseen vanhoina työntekijöinä. L’Oréalin varastotoiminta on keskitetty Vantaan Hakkilaan erityisesti kosmetiikkatuotteiden varastointiin soveltuviin 8 000 m2 tiloihin.

”Olemme Suomessa merkittävä tavarantoimittaja. Yhteistyön myötä saamme joustavuutta ja kustannustehokkuutta logistiikkaan. Yhdistämme henkilökuntamme vankan kokemuksen ja Itellan tarjoamat edistykselliset palvelulogistiikan ratkaisut. Tämä parantaa palvelumme laatua ja vahvistaa asemaamme tunnettujen kosmetiikkatuotteiden markkinoijana”, L’Oréal Finland Oy:n toimitusjohtaja Johan Berg iloitsee.

”Itella Logistiikka on Suomen johtava sopimuslogistiikkapalvelujen tuottaja. L’Oréalille pystymme tarjoamaan kattavan kokonaispalvelun sekä markkina- ja vuodenaikojen sesonkivaihteluihin soveltuvan joustavan tuotannon”, toimitusjohtaja Aki Ojanen Itella Logistics Oy:stä sanoo.


Lisätietoja:

L’Oréal Finland Oy, toimitusjohtaja Johan Berg, gsm 045 657 7000
Itella Logistics Oy, toimitusjohtaja Aki Ojanen, gsm 0400 106 592

 

L'Oréal Finland Oyon Suomen suurin kosmetiikkayritys ja kuuluu kansainväliseen L'Oréal S.A. –konserniin. L'Oréal Finland Oy:n liikevaihto vuonna 2006 oli 79 miljoonaa euroa. Suomessa työntekijöitä on yli 200. Lisätietoja: www.loreal.fi

 

Itella Logistiikka toimii palvelulogistiikan operaattorina Pohjois-Euroopassa ja partnereiden kautta globaalisti. Sen palvelut kattavat rahdin ja huolinnan, sopimuslogistiikan, paketti- ja muut kuljetuspalvelut, konsultoinnin ja logistiikan it-ratkaisut. Itella Logistiikka on osa Itella-konsernia. Vuonna 2006 Itella Logistiikan liikevaihto oli 530 miljoonaa euroa, ja sen palveluksessa on 3 000 henkilöä kahdeksassa maassa. Lisätietoja: www.itella.fi/logistiikka