Itella perustaa talouspalvelukeskuksensa Kuopioon

30.10.2007

Itella käynnistää konsernin sisäisen talouspalvelukeskuksen helmikuussa 2008 Kuopiossa. Palvelukeskus tarjoaa ulkoisen laskennan palvelut keskitetysti koko Itella-konsernille; ensin Suomessa, myöhemmin myös Pohjois-Euroopan tytäryhtiöille.

Kuopion palvelukeskus työllistää alkuvaiheessa noin 35 talousasiantuntijaa. Uusia työntekijöitä palkataan lähikuukausina parikymmentä. Pidemmällä aikavälillä rekrytointitarve voi liiketoiminnan laajentuessa kasvaa edelleen.

Hankkeen taustalla on Itellan liiketoiminnan muuttuneet tarpeet. "Itellasta on kehittynyt kansainvälinen palvelukonserni, joka toimii kolmella toimialalla ja yhdeksässä maassa. Kun keskitämme sisäiset talouspalvelut, pystymme toimimaan entistä tehokkaammin ja kasvattamaan talousosaamistamme. Itella pystyy näin tarjoamaan nykyisille ja tuleville työntekijöille entistä monipuolisempia ja haastavampia tehtäviä ulkoisen laskennan alueella", kertoo palvelupäällikkö Liisa Sarvi.

Talouspalvelukeskuksen sijainnista päätettäessä Itellassa selvitettiin erilaisia maa- ja paikkakuntavaihtoehtoja. Valinnan ratkaisi ammattitaitoisen työvoiman saatavuus.

"Kuopio oli Itellalle paras vaihtoehto. Omasta kokemuksestani tiedän, että meillä on Kuopiossa tälläkin hetkellä sitoutunutta ja osaavaa henkilöstöä. Nyt haluamme palkata täältä lisää ammattitaitoisia talousasiantuntijoita".

Kuopion keskustassa Itellalla on myös hyvät toimitilat, joita pystytään tarvittaessa laajentamaan. Itella-konsernin kasvu jatkunee lähivuosinakin ja siksi myös talouspalvelukeskuksella on oltava kasvuvaraa.

 

Lisätietoa:
Palvelupäällikkö Liisa Sarvi, puh. 020 452 2286, sähköposti liisa.sarvi@itella.com