Itella Logistiikalle uusi logistiikkakeskus Osloon

28.11.2007

Itella Logistiikan toiminnan kehittäminen Skandinaviassa etenee. Osloon rakennetun logistiikkakeskuksen avajaisia vietettiin 28. marraskuuta. 10 000 neliömetrin logistiikkakeskus tarjoaa kattavia logistiikan palvelukokonaisuuksia, kuten palveluvarasto- ja jakelutoimintoja sekä kuljetus- ja huolintapalveluita.

- Kansainväliset asiakkaamme odottavat meiltä tehokkaita ja kattavia logistiikan palvelukokonaisuuksia. Olemme tyytyväisiä, että saamme Norjaan uuden modernin logistiikkakeskuksen. Yhdistämällä kansainväliset kuljetuspalvelumme palveluvarastoverkostoomme ja edistyksellisiin it-ratkaisuihimme, pystymme tarjoamaan laadukkaan ja kilpailukykyisen kokonaisuuden, johtaja Vesa Vertanen Itella Logistiikasta sanoo.

Oslo toimii Itella Logistiikan Skandinavian liikenteen yhtenä keskuksena.

- Toiminnallisesti keskus edustaa uudenlaista logistista mallia, jossa yhdistyy uusin teknologinen osaaminen ja pitkälle viety toiminnan ohjaaminen. Pystymme hoitamaan kaikkia logistiikan kuljetusmuotoja ympäri maailmaa. Voimme toimittaa vienti- ja tuontilähetyksiä esimerkiksi Euroopasta maa-, meri- tai ilmakuljetuksina. Varastoimme tuotteet Oslon keskukseen ja tarvittaessa yhdistelemme lähetyksiä tai tuotamme muita lisäarvopalveluja kuten jatkojalostusta tai kokoonpanoa. Lähetysten edelleenkuljetus ja jakelu hoidetaan oman tai kumppaniverkostomme kautta, Vesa Vertanen kuvailee.

Itella Logistiikalla on Norjassa keskukset terminaaleineen Oslon lisäksi Kristiansandissa, Stavangerissa, Trondheimissa ja Bergenissä. Norjassa työskentelee noin 100 henkilöä ja liikevaihto on noin 45 miljoonaa euroa. Itella Logistiikan toiminta Norjassa käynnistyi vuonna 2006 sen ostaessa norjalaisen Universal Spedisjonin. Itella Logistiikalla on toimintaa kaikissa Skandinavian maissa, Baltiassa ja Venäjällä.

 

Lisätietoja:

johtaja Vesa Vertanen, Itella Logistiikka, puh. +35820451-5073,
johtaja Joni Sundelin, Itella Logistiikka, puh. +45 2999 8120.

Viestinnän yhteyshenkilö:
viestintäpäällikkö Johanna Kotila, puh. +358 50 436 4437,