EDI Management muuttaa nimensä Confidea Consultingiksi

29.03.2007

Suomen Posti -konsernin Logistiikka-liiketoimintaan kuuluva logistiikan ja verkkoliiketoiminnan konsultointiyritys Oy EDI Management Finland Ltd vaihtaa nimeään. Yrityksen uusi nimi on 1.4.2007 alkaen Oy Confidea Business Consulting Ltd.

Nimenmuutoksen myötä Confidea Consulting haluaa vahvistaa mielikuvaa laaja-alaisen kokemuksen omaavana liikkeenjohdon konsultointiyrityksenä. Muutoksen taustalla on myös yrityksen osaamisen ja kokemuksen voimakas laajeneminen yritysten liiketoimintamalleihin ja toiminnallisiin rakenneratkaisuihin.

Confidea Consultingin ydinosaamista ovat logistiikan laaja-alaisen ja käytännönläheisen strategian, toiminnallisen logistiikan, verkkoliiketoiminnan ja niihin liittyvien ratkaisujen toteuttamisen konsultointi. Toiminnan perustana on syvällinen asiakkaan toimitusketjujen, sekä siihen liittyvän liiketoiminnan ja tietotekniikan osaaminen ja yhdistäminen asiakkaan eduksi.

Confidea Consulting on perustettu vuonna 1989 ja sen palveluksessa on 14 konsulttia. Suomen Posti Oyj hankki 51 %:n enemmistöosakkuuden yhtiöstä vuonna 2003. Loput osakkeista omistavat Confidea Consultingin avainhenkilöt.

 

LISÄTIETOJA:
toimitusjohtaja Pekka Koskinen, EDI Management Finland, puh. 0207 558 423, pekka.koskinen@edimanagement.com

hallituksen puheenjohtaja Aki Ojanen, puh. 020 451 8683, aki.ojanen@itella.com

Lisätietoja Confidea Consultingista: www.confideaconsulting.com.