Aldata ja Itella solmivat yhteistyösopimuksen

19.11.2007

Itella Asiakkuusmarkkinointi ja Aldata Solution Finland Oy ovat sopineet kampanjoiden suunnitteluun ja kohdentamiseen sekä monikanavaiseen markkinointiviestin lähettämiseen liittyvien palvelujen toimittamisesta osana Aldatan asiakkuudenhallinnan kokonaispalvelua.

Sopimuksen myötä Aldatan tavoitteena on tarjota kaupan alan toimijoille kokonaisvaltainen asiakkuudenhallintapalvelu, jossa asiakkaille tarjotaan kampanjointi- ja markkinointiviestintään tehokkaat välineet sekä tietokanta, jonka avulla voi ennustaa kysyntää ja asiakaspotentiaalia.

– Asiakkaamme ovat toivoneet tukea asiakkuudenhallintaansa ja toivovat entistä kokonaisvaltaisempaa palvelua. Kauppojen kanta-asiakasohjelmat ovat kehittyneet viime vuosina huimasti yksittäisistä kanta-asiakasalennuksista asiakaskunnan valintojen ymmärtämisen ja myynnin ennustamiseen. Panostukset ohjelmaan ovat auttaneet asiakkaitamme saamaan todellista tietoa siitä, mihin suuntaan asiakaskunnan ostokäyttäytyminen on menossa. Samanaikaisesti tehokkailla välineillä pystytään herättämään ostokiinnostusta asiakaskunnassa. kertoo Aldatan liiketoimintajohtaja Ari Saapunki.

– Palvelukokonaisuuteen liitetyillä Itellan palveluilla asiakkaamme voivat saavuttaa todellisia kustannushyötyjä. Markkinoinnin viestit menevät oikeille vastaanottajille ja välineet voidaan joustavasti valita monipuolisesta tarjonnasta, Saapunki jatkaa.

– Sopimus laajentaa entisestään jo hyvässä vauhdissa olevaa Aldatan ja Itellan yhteistyötä, kommentoi Itella Asiakkuusmarkkinoinnin johtaja Pavlos Ylinen.

 

Lisätietoja: Itella Asiakkuusmarkkinointi
Pavlos Ylinen, johtaja, Itella Asiakkuusmarkkinointi, pavlos.ylinen@itella.com, puh. 020 451 5049
Ari Saapunki, Business Unit director, Aldata Solution Finland Oy, puh. 010 820 8172, www.aldata-solution.com