Posti Group on ensisijainen valintasi postin, logistiikan ja verkkokaupan palveluissa. Huolehdimme kaupankäynnin ja arjen sujuvuudesta 9 maassa. Liikevaihtomme vuonna 2015 oli 1 650 miljoonaa euroa. Palvelemme asiakkaitamme Suomessa Posti-nimellä ja muissa maissa Itella-nimellä noin 22 000 ammattilaisen voimin.

Posti- ja viestintäala Suomessa käy läpi rajua rakennemuutosta digitalisaation ja asiakastarpeiden muuttumisen vuoksi. Viestintä siirtyy entistä enemmän verkkoon ja samalla paperisen postin jakelumäärä kutistuu. Uudistamme Postia moderniksi, asiakaskeskeiseksi ja laadukkaaksi palveluyritykseksi. Luomme Suomen kattavinta palveluverkkoa yritys- ja kuluttajatoimituksiin sekä verkkokauppaan, sillä pidämme huolta suomalaisten kaupankäynnin ja arjen sujuvuudesta. Meillä saa haastaa itsensä ja vaikuttaa koko organisaation menestymiseen.

Hae Postin strategiahankkeiden traineeksi

Postin trainee-ohjelma alkaa 3.10. ja kestää 4-6 kuukautta. Ohjelma on tarkoitettu sinulle, joka olet korkeakouluopintojesi loppusuoralla, tai olet vastavalmistunut ja haluat haastaa itsesi.

Strategiahankkeiden Traineena pääset toimimaan projektijohdon ammattilaisten, ylimmän johdon sekä tulevaisuuden logistiikka- ja supply chain -toimintojen keskiössä. Pääset osaksi Postin liiketoiminnan ydintä sekä mukaan suureen muutosprosessiin ja toimimaan tiiviissä yhteistyössä nimetyn projektijohtajan kanssa.

Traineet tulevat osaksi Posti 5 -hankkeita - keskeisimpiä muutosprosesseja ja niiden johtamista, millä ajetaan Postin strategian implementointia. Oleellisia teemoja Trainee-ohjelmassa ovat postitoimialan muutos, projektien hallinnointi ja niiden edistäminen. Toimit projektijohtajan kanssa ja otat vastuuta projektien koordinoinnista sekä avustavista tehtävistä aina Project Manager rooliin saakka. Etsimämme henkilö toimii tavoitteellisesti ja määrätietoisesti sekä haluaa osoittaa oman osaamisensa.

Olet oma-aloitteinen ja innovatiivinen sekä omaksut ja hahmotat helposti asiakokonaisuuksia. Omaat hyvät yhteistyö- ja kommunikointitaidot ja paineensietokykysi on erinomainen. Opintosi ovat voineet painottua esimerkiksi liiketalouteen, strategiaan, tuotantotalouteen tai johtamiseen. Pääasia on asenteesi ja halu päästä mukaan alan kovimpaan muutokseen. Nautit tekemisen meiningistä ja sinua motivoi tulosten saavuttaminen hyvässä ja motivoituneessa porukassa.

Mitä ohjelma voi sinulle tarjota?

Saat ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä keskeiselle näköalapaikalle ja mukaan tekemään Suomen suurinta muutosta. Taustasi ja oman kiinnostuksesi perusteella tulet työskentelemään keskeisten strategiahankkeiden paríssa yhdessä projektinjohtajien kanssa.

Samalla opit tuntemaan laaja-alaisesti Postin, millaista meillä on ja keitä meillä on töissä. Luot verkoston, joka tukee sinua kehittymisessäsi. Saat oman mentorin ja voimaa tuo myös koko muu trainee-joukko, jonka kanssa teemme yhdessä matkaa. Saat käyttöösi myös kaikki ison talon monipuoliset edut. Ohjelma on tiivis, jotta pääset näyttämään kyntesi ja vakuutat meidät. Työpaikkasi on Postin pääkonttori Pohjois-Pasilassa, Helsingissä.

Haku on käynnissä 6.9.2016 saakka. Katso lisää.

Hae traineeksi

  • Kesto: aloitus 3.10.2016, kesto 4-6 kuukautta.
  • Sijainti: pääkaupunkiseutu
  • Palkallinen trainee-ohjelma määräaikaisella työsopimuksella
  • Kenelle: korkeakouluopintojen loppusuoralla oleva tai vastavalmistunut
  • Haastavat ja monipuoliset tehtävät, laaja tukiverkosto kehittymisen tueksi
  • Tunnetun suomalaisen työnantajan monipuoliset edut
  • Lue 2015 trainee-ohjelman uratarina
  • Lisätietoja: trainee@posti.com

Ota yhteyttä