Millaista meillä Postissa on?

Posti on keskellä posti- ja logistiikka-alan rakennemuutosta. Kuitenkin näemme, että meillä selkeä rooli pitää huolta suomalaisten kotien ja yritysten kaupankäynnin ja arjen sujuvuudesta. Rakennamme kokonaan uudenlaista logistista toimintaympäristöä muuttuvan kaupankäynnin ja asioinnin tarpeisiin.

Meillä saat haastaa itsesi ja vaikuttaa koko organisaation menestymiseen. Tavoitteenamme on olla alan paras työpaikka. Uuden postilaisen kulttuurin johtotähtiä ovat asiakaslähtöisyys, ketteryys ja tuloshakuisuus.

Erilaisia töitä erilaisiin elämänvaiheisiin

Postissa voit työskennellä joustavasti ja osa-aikaisesti oman elämäntilanteesi mukaan. Meillä on tarjota erilaisia työtehtäviä kuten

  • postin käsittely, jakelu ja kuljetus
  • asiakaspalvelu, myynti ja kehitystehtävät
  • monipuolisia ja vaativia asiantuntija- ja esimiestehtäviä

Lue lisää tarinoita meistä ja töistämme Me postilaiset -sivulla.

Uralla kehittyminen ja onnistuminen

Asiantunteva ja omistautunut henkilöstö on selkärankamme ja haluamme tukea henkilöstömme kehittymistä. Tarjoamme kattavasti osaamisen kehittämisen valmennuksia ja ammatillista koulutusta, sekä perus- ja ammattitutkintoja. Yrityksessämme on rajattomasti mahdollisuuksia työssä oppimiseen ja kannustamme työnkiertoon.

Postin työntekijät ja heidän esimiehensä käyvät vuosittain säännöllisesti tavoite- ja kehityskeskusteluja. Niissä sovitaan työntekijän tavoitteista, kehittymistarpeista ja muista tärkeistä työhön liittyvistä asioista. Onnistumisista palkitseminen on myös luonteva osa kulttuuriamme. Maksamme tulospalkkiota asiantuntijoille ja esimiehille. Postissa on Suomen suurin henkilöstörahasto, johon kuuluvat automaattisesti konsernin kaikki Suomen työntekijät.

Henkilöstön hyvinvointi näkyy työn jäljessä

Meidät tunnetaan edelläkävijänä henkilöstön työhyvinvoinnin edistäjänä. Vuonna 2006 perustamamme Työhyvinvointisäätiö keskittyy henkilöstömme työkyvyn ja terveyden edistämiseen. Säätiö tarjoaa liikunta- ja virkistystapahtumia, kuntoremontteja ja aktiiviperhelomia. Tutkimustyötä säätiö tekee yhteistyössä tutkimuslaitosten ja muiden alan asiantuntijoiden kanssa.

Henkilöstömme liikuntaohjelmassa voi puolestaan harrastaa omaehtoista tai työyhteisölle järjestettyä liikuntaa sekä osallistua erilaisiin tapahtumiin. Posti vuokraa myös omistamiaan vapaa-ajan asuntoja työntekijöilleen henkilökuntahintaan.

Panostamme esimiestyön kehittämiseen ja johtamiseen, työn ja työympäristön hyvään suunnitteluun ergonomia ja turvallisuus edellä. Ennaltaehkäisevällä työllä olemme saaneet sairauspoissaolojen, työtapaturmien ja työkyvyttömyyseläkkeiden määrät laskuun. Tarjoamme henkilöstöllemme laajat työterveyshuollon palvelut.

Vastuullinen kesäduuni

Posti on jälleen mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, ja sitoutuu noudattamaan hyvän kesätyönantajan periaatteita.


Ota yhteyttä