Millaista meillä Postissa on?

Posti on vahvasti uudistuva suomalainen työnantaja. Olemme palveluyritys, joka toimittaa markkinoiden älykkäimmät ja asiakaslähtöisimmät postin ja logistiikan ratkaisut. Kehitämme ydinliiketoimintojamme ja kasvamme uusille palvelualueille. Rakennamme kokonaan uudenlaista logistista toimintaympäristöä muuttuvan kaupankäynnin ja asioinnin tarpeisiin. Yhdistämme tehokkaasti tavara- ja tietovirrat kasvattaen asiakkaiden liiketoimintaa ja auttaen heitä menestymään. Meillä on selkeä rooli suomalaisten kotien ja yritysten kaupankäynnin ja arjen sujuvuudessa.

Uuden postilaisen kulttuurin kulmakiviä ovat ketteryys, asiakaslähtöisyys ja tuloshakuisuus.

Meillä saat haastaa itsesi ja vaikuttaa koko organisaation menestymiseen. Tavoitteenamme on olla alan paras työpaikka.

Konsernimme liikevaihto vuonna 2016 oli 1 608 miljoonaa euroa. Toimimme 10 maassa, ja meillä on noin 20 500 osaajaa, jotka edustavat yli 80:aa kansallisuutta.

Tutustu Postilaisten uratarinoihin

Erilaisia töitä erilaisiin elämänvaiheisiin

Postilla ulottuvillasi ovat suuren talon monipuoliset vaihtoehdot – olemmehan yksi Suomen suurimmista työnantajista. Työtehtäviämme ovat johto- ja asiantuntijatehtävät sekä erilaiset lähetysten käsittelyn, varastoinnin ja toimittamisen tehtävät.

Rakenna kanssamme tulevaisuuden Postia ja tule samalla kasvattamaan omaa osaamistasi. Meillä pääset aidosti vaikuttamaan ja tuomaan ideasi esiin.

  • postin käsittely, jakelu ja kuljetus
    • Voit työskennellä joustavasti ja osa-aikaisesti oman elämäntilanteesi mukaan. Meillä on tarjota erilaisia työtehtäviä; mm. vakituisia työsuhteita, osa-aikaista työtä sekä kausityötä kesäisin, jouluisin ja erilaisissa kampanjoissa.
  • asiakaspalvelu, myynti ja kehitystehtävät
    • Laadukas asiakaspalvelu ja asiakaslähtöisyys ovat meille sydämen asioita. Toimimme tiiviissä yhteistyössä kuluttaja- sekä yritysasiakkaidemme kanssa luoden kaupankäynnille ja arjen sujuvuudelle uusia vaihtoehtoja. Kehitämme palvelutarjontaamme, innovoimme ja uskallamme kokeilla.
  • monipuolisia asiantuntija-, esimies- ja johtotehtäviä
    • Toimintakenttämme on laajempi kuin uskoisitkaan. Olemme mukana verkkokaupparatkaisuissa, elintarvikelogistiikassa, digitaalisissa palveluissa sekä kotipalveluissa – perinteisten kirje- ja pakettitoimitusten lisäksi. Organisaatiomme mahdollistaa henkilökohtaiset kasvutarinat, osaamisen laajentamisen sekä monipuoliset mahdollisuudet olla mukana palveluiden kehittämisessä ja johtamisessa sekä tiimin kannustamisessa.

Postin kesätyöpaikat tulevat hakuun maalis-huhtikuussa

Posti on jälleen mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa sitoutuen noudattamaan hyvän kesätyönantajan periaatteita. Kesätyöpaikat tulevat hakuun maalis-huhtikuussa, ja niistä ilmoitetaan Avoimet työpaikat -sivulla.

Lue, millaista on kesätyö postinjakajana.  

 

Posti pitää huolen

Asiantunteva ja omistautunut henkilöstö on selkärankamme, ja haluamme tukea henkilöstömme kehittymistä. Logistiikan, jakelun ja lajittelun parissa meillä on mahdollista suorittaa perus- ja ammattitutkintoja. Organisaatiossamme on lähes rajattomasti mahdollisuuksia työssä oppimiseen, ja kannustamme myös työkiertoon. Osaamistamme laajennamme 70-20-10 -periaatteella.

Postin työntekijät ja heidän esimiehensä käyvät säännöllisesti suoritus- ja kehityskeskusteluita. Niissä sovitaan työntekijän tavoitteista, kehittymistarpeista ja muista tärkeistä työhön liittyvistä asioista. Onnistumisista palkitseminen on myös luonteva osa kulttuuriamme. Maksamme tulospalkkiota asiantuntijoille ja esimiehille. Postissa on Suomen suurin henkilöstörahasto, johon kuuluvat automaattisesti konsernin kaikki Suomen työntekijät.

Meidät tunnetaan edelläkävijänä henkilöstön työhyvinvoinnin edistäjänä. Vuonna 2006 perustamamme Työhyvinvointisäätiö keskittyy henkilöstömme työkyvyn ja terveyden edistämiseen. Säätiö tarjoaa liikunta- ja virkistystapahtumia, kuntoremontteja ja aktiiviperhelomia.

Henkilöstömme liikuntaohjelmassa voi puolestaan harrastaa omaehtoista tai työyhteisölle järjestettyä liikuntaa sekä osallistua erilaisiin tapahtumiin. Posti vuokraa myös omistamiaan vapaa-ajan asuntoja työntekijöilleen henkilökuntahintaan.

Panostamme esimiestyön kehittämiseen ja johtamiseen, työn ja työympäristön suunnitteluun sekä ergonomiaan ja työturvallisuuteen. Ennaltaehkäisevällä työllä olemme saaneet sairauspoissaolojen, työtapaturmien ja työkyvyttömyyseläkkeiden määrät laskuun. Tarjoamme henkilöstöllemme laajat työterveyshuollon palvelut.