Kiitä ja kannusta työkaveria!

MTV3-kanavalla 11.10. alkavan Sinulle on postia -sarjan innoittamana järjestämme Postissa oman, Sinulle on postia -kampanjan. Kuka postilainen on pelastanut sinun päiväsi? Onko joku henkilö tai tiimi ansainnut sinusta erityisen kiitoksen?

Ehdota henkilöä tai tiimiä, joka ansaitsee 100 euron arvosta herkkuja. Palkitsemme yhteensä kolme kiitoksen saajaa. Myös sinä palkittujen kiitosten lähettäjänä voitat leffaliput.

Lähetä kiitoksesi postimerkillä varustetulla kortilla tai kirjeellä perusteluin 31.10. mennessä osoitteeseen:

Postipalvelut/markkinointi
Sinulle on postia
PL 7, 00011 POSTI

Kirjoita korttiin:

  • Mistä haluat kiittää
  • Kiitoksen saajan/saajien nimi, työtehtävä, toimipaikka
  • Oma nimesi ja puhelinnumerosi

Kaikki lähetetyt kiitoskortit ja -kirjeet osallistuvat arvontaan. Korttien kiitoksia voidaan myös julkaista Pointissa ja muissa Postin omissa kanavissa.

 Arvonnan säännöt (PDF)

Me teemme Postin

Työntekijän eettinen toimintaohje sisältää ydinasiat, jotka auttavat meitä valitsemaan oikean menettelytavan omaa harkintaa edellyttävissä työelämän tilanteissa. Kun noudatamme sitä, voimme myös hyvillä mielin kertoa perheenjäsenillemme, työkavereillemme tai julkisuuteen, miten olemme toimineet.

  • Kunnioitamme asiakkaitamme ja toisiamme.
  • Toimimme ammattimaisesti ja olemme ylpeitä siitä.
  • Parannamme palvelujamme asiakkaalta saadun palautteen perusteella.
  • Teemme aina kaiken voitavamme asiakkaidemme palvelemiseksi.

Hyvinvointipäivä lauantaina 5.11. viihdekeskus Flamingossa Vantaalla

Valittavissa on seuraavia lajikokeiluja; hohtokeilaus, kahvakuula+core, crosstraining, pilates tai megazone. Voit osallistua terveysluennolle tai nauttia vesipuistosta ja kylpylästä. Ilmoittautuminen päättyy 23.10.2016. Lue lisää Työhyvinvointisäätiön sivuilta.Haluatko kasvosi Suomi 100 -postimerkkiin?

Posti kerää kasvokuvia Suomen kasvot -postimerkkijulkaisuun. Yksi postimerkki koostuu mosaiikkimaisesti usean eri henkilön kasvokuvasta ja jokainen merkki tulee olemaan erilainen. Lähetä kuvasi osoitteessa posti.fi/suomi100Lue lisää.Marraskuun postimerkit uusilla ikimerkinnöillä

Posti yhdistää kirjeen maksuluokat eli nykyisen 1. ja 2. luokan 1.1.2017. Uudet maksumerkinnät otetaan käyttöön jo 10. marraskuuta. Kirjeet ja kortit kotimaahan ja ulkomaille, sekä jatkossa myös joulutervehdys, kulkevat arvonsa säilyttävällä ikimerkillä. Lue lisää.Postilain uudistamisella turvataan yleispalvelut koko maassa

- Digitalisaatio muuttaa asiakkaiden viestintätarpeita ja vähentää merkittävästi jaettavan postin määrää. Tämä uhkaa tehdä jakelusta liian kallista asiakkaille. Siksi sääntelyä pitää uudistaa kiireellisesti ja turvata kohtuuhintainen yleispalvelu kuluttajille ja yrityksille, sanoo Postin toimitusjohtaja Heikki Malinen. Lue lisää: www.posti.com/postilakiuudistuuRuohonleikkuri vaihtuu haravaan

Posti kehittää kotiin asiakkaiden arkea helpottavia palveluita. Kesäkuukausina osa postinjakajista leikkasi nurmikoita, ja tuttua työtä postilaisille ovat myös vanhusten ateriakuljetukset. Syyskuun 14. päivästä alkaen Postin verkkokaupasta ja Postin omista myymälöistä voi tilata pihan haravoinnin haluamilleen kahdelle tiistaipäivälle. Syyslehdille voi myös tilata Postilta poisviennin. Lue lisää. Katso myös Ylen tv-juttu.OmaTyöterveys-puhelinpalvelu käyttöön koko Postissa

Jokainen käynti Mehiläisessä varataan puhelimitse numerossa 010 414 0777. OmaTyöterveys-puhelinpalvelun avulla sairastuneelle voidaan tehdä puhelun aikana kartoitus lääkärissä käynnin tarpeesta ja esimerkiksi nuhakuumeen osalta myöntää 1-3 päivän poissaolo päivä kerrallaan.Suomen paras henkilöstölehti

Lue palkittua henkilöstölehteä: Me postilaiset 1-2015, 2-2015, 3-2015, 4-2015, 1-2016, 2-2016 ja 3-2016 (PDF).Uudelle uralle?

Uusi polku -tukiohjelma tarjoaa taloudellista ja henkilökohtaista tukea Suomessa työskenteleville postilaisille, jotka miettivät itselleen uutta uraa Postin ulkopuolella. Lisätietoa saat Optimasta sekä palveluneuvojalta joka arkipäivä ma-pe klo 9-15 numerossa 020 452 5008. Tietoa Uudemaan varhaisjakelun yt-neuvotteluista suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.


Happy World Post Day!

International Post Corporationin jäsenpostit ympäri maailmaa toivottavat hyvää Maailman postien päivää! Teemaan liittyen Posti julkaisi 72 erilaista vaakunapostimerkkiä.

Hyvä tietää

Seuraa meitä: Twitterissä - Linkedinissä - Facebookissa

Henkilörekisteriseloste: Posti, ulkoisten henkilöiden henkilöstöhallinta (PDF)