Onnittele Suomea!

Ennätyspitkään onnittelukirjeeseen kerätään nimiä posteissa, kiertueella ja netissä osoitteessa www.posti.fi/suomi100. Lue lisää kiertueaikataulusta ja osallistu!

Me teemme Postin

Työntekijän eettinen toimintaohje sisältää ydinasiat, jotka auttavat meitä valitsemaan oikean menettelytavan omaa harkintaa edellyttävissä työelämän tilanteissa. Kun noudatamme sitä, voimme myös hyvillä mielin kertoa perheenjäsenillemme, työkavereillemme tai julkisuuteen, miten olemme toimineet.

  • Kunnioitamme asiakkaitamme ja toisiamme.
  • Toimimme ammattimaisesti ja olemme ylpeitä siitä.
  • Parannamme palvelujamme asiakkaalta saadun palautteen perusteella.
  • Teemme aina kaiken voitavamme asiakkaidemme palvelemiseksi.

Työhyvinvointisäätiössä tapahtuu

Työhyvinvointijärjestö järjestää kuntoremontteja ja vie teatteriin. Tule mukaan! Lue lisää Työhyvinvointisäätiön sivuilta.Helmikuun merkit

Uusia ikimerkkejä myös ulkomaan kirjeisiin ja kortteihin! Ensipäivä Postimuseossa 24.2. klo 13-17, tervetuloa! Lue lisää helmikuun merkeistä.


Osallistu postilaisten keräykseen - tukea sodan uhreille

Tampereen postiauton kuljettajien kahvikassalahjoituksen innostamina päätimme perustaa kaikkien postilaisten yhteisen keräyksen Mosulin ja Aleppon uhrien hyväksi ja näin auttaa lapsia maailmalla.

Mosulissa Irakissa jopa miljoona ihmistä voi joutua pakenemaan taisteluita vailla vettä, suojaa ja ruokaa.

Aleppossa Syyriassa on saarroksissa ainakin 250 000 ihmistä. Etenkin Itä-Aleppossa avuntarve on katastrofaalinen ja kaikesta on pulaa.

Auta lahjoittamalla postilaisten katastrofirahastoon. Lippaaseen lahjoitetaan verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla.

Siirry Postilaiset-lippaaseen


Postilain uudistamisella turvataan yleispalvelut koko maassa

- Digitalisaatio muuttaa asiakkaiden viestintätarpeita ja vähentää merkittävästi jaettavan postin määrää. Tämä uhkaa tehdä jakelusta liian kallista asiakkaille. Siksi sääntelyä pitää uudistaa kiireellisesti ja turvata kohtuuhintainen yleispalvelu kuluttajille ja yrityksille, sanoo Postin toimitusjohtaja Heikki Malinen. Lue lisää: www.posti.com/postilakiuudistuuPostin uudet palvelut kiinnostavat

Posti kehittää kotiin asiakkaiden arkea helpottavia palveluita. Kesäkuukausina osa postinjakajista leikkasi nurmikoita, sykyllä teimme haravointia, ja tuttua työtä postilaisille ovat myös vanhusten ateriakuljetukset. Katso Ylen tv-juttu.OmaTyöterveys-puhelinpalvelu käytössä koko Postissa

Jokainen käynti Mehiläisessä varataan puhelimitse numerossa 010 414 0777. OmaTyöterveys-puhelinpalvelun avulla sairastuneelle voidaan tehdä puhelun aikana kartoitus lääkärissä käynnin tarpeesta ja esimerkiksi nuhakuumeen osalta myöntää 1-3 päivän poissaolo päivä kerrallaan.Suomen paras henkilöstölehti

Lue palkittua henkilöstölehteä: Me postilaiset 1-2015, 2-2015, 3-2015, 4-2015, 1-2016, 2-2016, 3-2016 (PDF) ja 4-2016.Uudelle uralle?

Uusi polku -tukiohjelma tarjoaa taloudellista ja henkilökohtaista tukea Suomessa työskenteleville postilaisille, jotka miettivät itselleen uutta uraa Postin ulkopuolella. Lisätietoa saat Optimasta sekä palveluneuvojalta joka arkipäivä ma-pe klo 9-15 numerossa 020 452 5008. Tietoa Uudemaan varhaisjakelun yt-neuvotteluista suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.


Postilaiset onnittelevat Suomea

Hyvä tietää

Seuraa meitä: Twitterissä - Linkedinissä - Facebookissa

Henkilörekisteriseloste: Posti, ulkoisten henkilöiden henkilöstöhallinta (PDF)


Ota yhteyttä