Postissa on tänä vuonna työskennellyt 2 500 kesätyöntekijää. Haluamme sanoa suuren kiitoksen kaikille reippaille kausityöntekijöillemme!

Suurin osa kesätyöntekijöistä työskentelee postinjakelussa.

Jenna Salonen on työskennellyt Helsingin Konalan jakelussa juhannusviikolta saakka.

- Työn aloittaminen oli helppoa, koska minulla oli hyvä perehdyttäjä. Aluksi epäröin sähköpyörää, sillä kuulin että se painaa jopa sata kiloa. Se on kuitenkin todella helppo käyttää ja keventää työtä.

Ensi kertaa Postissa työskentelevä Jenna sai kuulla, että hänen hygieniapassilleenkin saattaisi olla käyttöä. Ateriakuljetuksia ei kuitenkaan tälle kesälle tullut.

- Hain Postille, koska halusin liikunnallisen kesätyön. Aloitan opinnot yliopistossa syksyllä, mutta voisin kuvitella tekeväni tätä työtä toistekin.

18-vuotias Vincent Euresta on jo kolmatta kertaa kesätyössä postinjakajana.

- Mikäs tässä on ollessa, mukavaa työtä. Toistaiseksi teen pelkkää lajittelua, koska polveni kipeytyi, Vincent kertoo Töölön jakelutoimipaikassa.

Vincent on tehnyt jakelutyötä ympäri Helsinkiä. Urheilullinen nuori mies myötää, että jakelutyö on voi olla raskastakin. Hän on tyytyväinen siihen, että lajittelutyötä järjestyi, vaikka kipeytyneen polven vuoksi reitille ei pääsekään.

Helsingin Konalassa on kesällä 36 jakelureittiä ja Jenna on polkenut niistä kahdella.

- Asiakkaat ovat iloisia minut nähdessään, joskus vaihdetaan muutama sana ja on minulle tarjottu välipalaksi banaaniakin!


Ota yhteyttä